Fotbal international

Cum arată Whatsapp-ul lui George Ogăraru! Ce spune despre succesul lui Ajax

17.04.2019 | 14:05
George Ogăraru a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu aplicația de Whatsapp în care apar discuții cu jucătorii de la Ajax

Directorul de scouting şi relaţii internaţionale al clubului FC Viitorul, George Ogăraru, a trăit la intensitate maximă meciul Juventus Torino – Ajax Amsterdam, din manșa secundă a sferturilor de finală ale Champions League, iar la final a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu aplicația de Whatsapp în care apar numai discuții cu actuali jucători sau foști fotbaliști.

Whatsapp-ul lui George Ogăraru plin de mesaje după calificarea lui Ajax

”Meciul l-am trăit cu mare emoţie, aşa cum era normal, aşa l-a trăit şi Gică Hagi pentru că şi el îşi dorea calificarea. A fost un meci extraordinar, a jucat mai bine decât a jucat la Madrid. Această echipă demonstrează că ceea ce se întâmplă acum este extraordinar, este un mixt care nu s-a mai întâmplat la Ajax până acum cu jucători din Argentina, Danemarca şi mulţi din Olanda, propune un joc agresiv şi nu se teme de niciun adversar”, a declarat fostul fotbalist pentru prosport.ro.

Miercuri dimineață, după calificarea formației Ajax Amsterdam în semifinalele Champions League, George Ogăraru a făcut o postare pe contul de Facebook în care a pus o poză cu mesajele de pe aplicația de Whatsapp în care erau numai discuții despre fotbal. ”Acel moment în care realizezi că îți este Whatsapp-ul plin de fotbal”, este mesajul fostului jucător de la Ajax Amsterdam.

Postarea făcută de George Ogăraru după ce Ajax a eliminat Juventus din Champions League
Postarea făcută de George Ogăraru după ce Ajax a eliminat Juventus din Champions League

Ogăraru, discuții cu eroii de la Torino

În fotografia publicată de George Ogăraru apar discuții cu foștii internaționali Gică Hagi și Gică Popescu, cu căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, cu președintele clubului Ajax Amsterdam, Edwin van der Sar, dar și cu câțiva fotbaliști ai ”lăncierilor” care au pridus marea surpriză la Torino. Este vorba de fundașii Noussair Mazraoui și Mathis de Ligt, mijlocașul Donny van de Beek și atacantul Klaas-Jan Huntelaar.

Ajax Amsterdam a învins Juventus Torino în deplasare cu scorul de 2-1 și s-a calificat în semifinalele Champions League pentru prima dată după o pauză de 23 de ani. După marea supriză reușită în Italia, oficialii clubului olandez au făcut o postare genială pe contul de Twitter postând o poză cu eroii din meciul cu Juventus, Donny van den Beek și Mathijs de Ligt din vremea când evolua la grupele de copii.