Life

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la lansarea serialului. Au trecut 10 ani de atunci

Cum erau actorii din serialul Las Fierbinți în urmă cu 10 ani, la difuzarea primului episod la Pro TV.
08.09.2022 | 16:37
Cum aratau actorii din Las Fierbinti la lansarea serialului Au trecut 10 ani de atunci
Cum arătau actorii din Las Fierbinți la lansarea serialului. Au trecut 10 ani de atunci. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Protagoniștii din celebra peliculă s-au schimbat complet de când au apărut prima oară pe micile ecrane. A trecut de atunci un deceniu, acțiunea și personajele fiind în continuare foarte iubite de telespectatorii români.

Cum erau protagoniștii din Las Fierbinți la primul episod. A fost în 2012

Actorii din Las Fierbinți sunt foarte schimbați la 10 ani distanță de la lansarea serialului, care este regizat de Dragoș Buliga. Fiecare episod aduce la lumină un subiect important, protagoniștii fiind mereu în acțiune.

ADVERTISEMENT

Dacă personajele au rămas tot cu mentalitatea din 2012, nu la fel se poate spune despre actori. Unii dintre ei nu mai seamănă ca în trecut, așa cum este cazul lui Mihai Bobonete, care a mai luat câteva kilograme în plus.

Toți sunt mai bătrâni cu 10 ani, însă glumele și umorul au rămas la loc de cinste. Las Fierbinți bucură românii de 20 de sezoane, iar pe 7 septembrie 2022, a debutat cel cu numărul 21.

ADVERTISEMENT

„Veridicitatea acțiunilor și a personajelor este sprijinită tocmai de realismul impus de locații și de personajele secundare, care sunt din Fierbinți și cărora le mulțumesc pentru talentul de care au dat dovadă”, spunea regizorul Dragoș Buliga în urmă cu 10 ani, scrie libertatea.ro.

Bobiță, Firicel și Giani din Las Fierbinți
Bobiță, Firicel și Giani din Las Fierbinți. Sursa foto: tvmania.ro. Colaj: Fanatik

Las Fierbinți, serialul care i-a cucerit pe români

Las Fierbinți a debutat pe 1 martie 2012 și în momentul de față a ajuns la sezonul 21. Producția de la Pro TV se bucură de aceeași popularitate ca la început, acțiunea fiind filmată într-o localitate reală din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Toate scenele au loc în Fierbinți Târg din județul Ialomița, acolo unde actoriii folosesc casele, curțile oamenilor, căminul cultural sau chiar primăria. Zona este una foarte vizitată de turiști, mai ales barul unde lucrează Bobiță.

Imaginile de la fața locului sunt numeroase în mediul virtual, Las Fierbinți fiind un serial foarte urmărit datorită personajelor sale și umorului care ”vorbește” despre problemele cu care se confruntă societatea românească.

ADVERTISEMENT