Life

Cum arătau Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău înainte să devină celebre. Cântărețele s-au transformat radical

Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău s-au transformat radical de când au devenit celebre. Cum arătau înainte cântărețele.
13.12.2022 | 23:16
Cum aratau Carmen de la Salciua si Vladuta Lupau inainte sa devina celebre Cantaretele sau transformat radical
Cum arătau Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău înainte să devină celebre. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România, însă arătau diferit înainte de a deveni celebre.

Cum arătau Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău înainte să devină cunoscute

Cu mulți ani în urmă, unele dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară arătau cu totul diferit. La acea vreme încă nu erau cunoscute și nu au apelat la operații estetice.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a început activitatea muzicală cu mai bine de un deceniu în urmă. A devenit cunoscută începând cu anul 2017, iar acum se află printre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară.

Fosta soție a lui Culiță Sterp nu mai arată ca acum zece ani. Artista și-a făcut operație de rinoplastie și și-a pus fațete dentare, dar și acid hialuronic în buze.

ADVERTISEMENT

Deși sunt persoane care cred că solista are silicoane, Carmen de la Sălciua susține că nu și-a pus implanturi mamare și că sânii ei sunt naturali.

Și Vlăduța Lupău arăta diferit în urmă cu un deceniu, înainte să devină o interpretă cunoscută de muzică populară. Cântăreața avea sprâncenele subțiri și se machia strident, iar dantura nu era perfectă, așa cum este acum.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adrian Rus a făcut câteva mici schimbări până acum. Artista și-a refăcut dantura, și-a pus acid în buze, dar și botox pentru eliminarea ridurilor fine.

@vedete.ro1 #foryou #foryoupage #carmendelasalciua #vladutalupau #inna #delia ♬ sunet original – vedete.ro

Cât de schimbate erau Delia și Inna, cu mulți ani în urmă

Delia Matache și-a început cariera muzicală la finalul anilor ’90, atunci când cânta alături de Nicolae Marin în trupa N&D. Ulterior, artista s-a lansat solo și se bucură de un mare succes și acum.

ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor arăta diferit la începutul carierei, iar acum, la 40 de ani, pare la fel de tânără, ba chiar unele riduri fine nu mai sunt vizibile, notează cancan.ro.

Cu toate acestea, vedeta spune că nu este de acord cu operațiile estetice și că nu a apelat la ele până acum.

Inna era schimbară radical cu 14 ani în urmă, înainte de a se lansa în muzică cu piesa “Hot”, care a devenit cunoscută și peste hotare.

La vremea respectivă, Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, avea părul tuns bob și purta sprâncenele subțiri. Până în acest moment, artista susține că nu a apelat la operații estetice.

ADVERTISEMENT