News

Cum arătau în tinerețe Ceaușescu, Putin, Trump și Merkel? Nimeni n-o să-l recunoască pe Biden

16.01.2021 | 07:00
Cum aratau in tinerete Ceausescu Putin Trump si Merkel Nimeni no sal recunoasca pe Biden
Fotografii incredibile cu Putin, Trump, Ceaușescu și Merkel? Cum arătau în tinerețe. Nimeni n-o să-l recunoască pe Biden. Foto: colaj Facebook
ADVERTISEMENT

Nisipul din clepsidra vieții s-a scurs prea repede chiar și pentru lideri mondiali precum Vladimir Putin, Donald Trump, Nicolae Ceaușescu, Angela Merkel sau noul președinte al Americii, Joe Biden. FANATIK îți prezintă fotografii inedite din tinerețea celor care au condus destinele a miliarde de suflete.

Din momentul în care te naști și până în momentul în care ”te duci în alte locuri”, timpul se scurge în continuu și de cele mai multe ori îți scapă printre degete. Fotografiile reușesc să păstreze o clipă, un vis, un ideal, ceea ce ai fost și poate nu mai ești.

ADVERTISEMENT

Ce se ascundea oare sub privirile tinere ale celor care urmau să decidă soarta atâtor oameni? Doar ei pot răspunde la această întrebare. Noi ne putem juca însă cu imaginația. Ne uităm în urmă la fețele pline de mister ale unor politicieni care au marcat istoria. Unii pare că nu și-au schimbat deloc privirea, pe alții parcă nici nu-i recunoaștem.

Cum arătau în tinerețe liderii mondiali? Fotografii inedite cu Trump, Biden, Merkel, dar și cu Ceaușescu. Putin are aceeași privire

Se spune că îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând exact ce nu trebuie și că timpul înghite cu multă răbdare totul. Cum și-l va aminti lumea pe Vladimir Putin? Controversatul președinte a ajuns la vârsta de 68 de ani și deține puterea în Rusia de mai bine de 2 decenii. A devenit președinte interimar la data de 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțîn își dăduse demisia.

ADVERTISEMENT
Foto: colaj Hepta/Facebook

După absolvirea universității, Putin a fost recrutat de KGB, în serviciul de contraspionaj. În 1976 a terminat cursul de perfecționare al KGB din Ohta, Leningrad.

Foto: colaj Hepta/Facebook

Fostul președinte SUA, Barack Obama, obișnuia să fumeze marijuana în adolescență

Foto: colaj Hepta/Facebook

După absolvirea liceului, Obama a frecventat timp de doi ani Occidental College din Los Angeles, după care s-a mutat la New York, unde a studiat științe politice la Universitatea Columbia, specializându-se în relații internaționale.

ADVERTISEMENT

În cartea Dreams from My Father, fostul președinte american descrie experiențele sale și educația primită într-o familie aparținând clasei mijlocii americane. De asemenea, Obama menționează că în tinerețe a consumat alcool, marijuana și cocaină, „pentru a evita să mă întreb cine eram”.

Foto: colaj Hepta/Facebook

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, este aproape de nerecunoscut în pozele vechi. Ajunsă la 66 de ani, cea mai puternică femeie din lume este născută la Jentzsch și s-a mutat apoi la Hamburg. A fost profesoară de latină și engleză în tinerețe.

ADVERTISEMENT
Fotografii incredibile cu Putin, Trump, Ceaușescu și Merkel? Cum arătau în tinerețe. Nimeni n-o să-l recunoască pe Biden

Emmanuel Macron, președintele Franței, era un tip boem. S-a îndrăgostit în liceu de profesoara lui

Foto: colaj Hepta/Facebook

Liderul european a fost elev la liceul ”La Providence” din Amiens unde s-a îndrăgostit de Brigitte Auziere, profesoara sa de latină. Aceasta avea 39 de ani atunci. După mult timp, Brigitte (67 de ani) avea să-i devină soție, deși este cu 24 de ani mai în vârsta decât Emmanuel Macron.

Ce se mai poate spune despre Donald Trump? Fotografii incredibile cu Ceaușescu, Biden, Merkel și Putin

Foto: colaj Facebook/Hepta

Cel mai controversat președinte al Statelor Unite ale Americii, a avut relații amoroase cu fotomodole, o actriță porno și o jucătoare de tenis celebră. Spumos în declarații, miliardarul a dus o viață agitată și este de nerecunoscut într-o poză din copilărie.

Poze incredibile cu Trump, Biden, Ceausescu, Putin și Merkel

Rămânem pe tărâm american și observăm cât s-a schimbat Bill Clinton. Președinte al SUA între 1993 și 2001, Clinton a rămas mai degrabă în istorie pentru scandalul sexual cu secretara lui, Monica Lewinsky.

A dat mâna în tinerețe cu John F. Kennedy

După Clinton, la Casa Albă a urmat un personaj de care s-a râs destul de mult. George W. Bush a fost al 43-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Foto: colaj Facebook/Hepta

Cum arătau Ceaușescu și Iohannis în tinerețe?

Foto: colaj Hepta/Facebook

Tovarășul provine dintr-o familie numeroasă și săracă. Fostul Președinte avea să fie condamnat la moarte și executat alături de soția, Elena, în urma evenimentelor din decembrie 1989.

Klaus Iohannis a fost profesor de fizică și inspector școlar înainte de a deveni primar al municipiului Sibiu în anul 2000 și ulterior președinte al României. E născut pe 13 iunie 1959.

Foto: colaj Facebook/Hepta

Imagini incredibile cu Viktor Orban în tinerețe. Liderii UE au criticat des Ungaria pentru viziunile politice ale lui Orban.

Fotografii incredibile cu Putin, Trump, Ceaușescu și Merkel? Cum arătau în tinerețe. Nimeni n-o să-l recunoască pe Biden

Cine o poate recunoaște pe regina Elisabeta a II-a? Este cel mai longeviv monarh în viață din lume. A început să preia obligațiile publice în cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, lucrând în Serviciul Teritorial Auxiliar.

Foto: colaj Facebook/Hepta

 

Foto: Facebook

Nelson Mandela este un personaj important în istorie. A deținut funcția de președinte al Africii de Sud între 1994 și 1999, după ce fusese închis timp de 27 de ani la închisoare pentru convingerile sale politice. A primit premiul Nobel pentru pace în 1993.

Foto: colaj Facebook/Hepta

Salman bin Abdulaziz Al Saud  are 85 de ani și este rege absolut și prim-ministru al Arabiei Saudite. Pozele din tinerețe prezintă un băiat fermecător.

Foto: colaj Facebook/Hepta

Cum arăta în tinerețe dictatorul Iosif Stalin?

Foto: colaj Facebook

Președintele actual al Iranului, Hassan Rohani.

Foto: colaj Facebook/Hepta

Fotografii incredibile cu Putin, Trump, Ceaușescu și Merkel. Cine-l mai recunoaște pe Biden?

Foto: colaj Facebook/Hepta

Noul președinte al Statelor Unite ale Americii are 78 de ani și își începe mandatul în mijlocul celei mai complicate perioade din istoria recentă. Pandemia, criza economică și tensiunile rasiale fac ca mandatul lui Joe Biden să fie unul foarte important.

Mai în glumă, mai în serios, americanii râd uneori de noul lor președinte și susțin că s-a mai ramolit. Pe vremuri, Biden era un tânăr răvășitor care avea priză mare la fete.

Foto: Facebook

S-a născut în Scranton, Pennsylvania. Mama sa, Jean, era de origine irlandeză, în timp ce tatăl său avea și origini englezești și franceze.

  • ”Doar din amintiri mai pot crede că vara este anotimpul destinului meu” – Octavian Paler.
ADVERTISEMENT