Cele mai citite

Foto. Cum arătau Messi, Suarez sau Iniesta la primul meci din carieră

Messi, Saurez sau Iniesta au suferit schimbări majore în ultimii ani, iar acest lucru se remarca cel mai uşor printr-o comparaţie cu momentul debutului în fotbalul profesionist.
11.03.2018 | 13:50

Vedetele Barcelonei au suferit schimbări majore în ultimii ani din punct de vedere al aspectului, cele mai evidente fiind la Andres Iniesta şi Gerard Pique.  Cei doi jucători au debutat în fotbalul mare la începutul anilor 2000, iar acum se apropie cu paşi repezi de momentul retragerii. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Leo Messi a debutat în 2004 la Barcelona cu un look tipic adolescenţilor din perioada respectivă, însă după 14 ani pare o figură mult mai matură, cu barbă şi un păr scurt.  Ivan Rakitic a trecut şi el printr-o transformare radicală şi pare de nerecunoscut faţă de momentul în care a debutat în fotbal.

Samuel Umtiti şi Sergi Roberto nu au suferit schimbări majore

Doi dintre cei mai tineri jucători ai Barcelonei nu s-au schimbat cu mult faţă de sezoanele în care au debutat în fotbalul profesionist. Umtiti a apărut pentru prima dată pe teren la Lyon în 2012, în timp ce Sergi Roberto a debutat în 2010 la Barcelona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri