Fotbal intern

Cum arătau “perlele” lui Gigi Becali când erau copii! Imagini de colecţie cu starurile FCSB. Foto

01.06.2020 | 14:13
Cum aratau perlele lui Gigi Becali cand erau copii Imagini de colectie cu starurile FCSB Foto
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului se pregătesc din greu pentru reluarea campionatului, iar Florinel Coman și compania speră să reușească să cucerească titlul după o pauză de cinci ani, ultimul titlu fiind câștigat în sezonul 2014-2015, cu Costel Gâlcă în rolul de antrenor principal.

Astăzi, 1 iunie, FANATIK vă propune un material despre cum arătau în copilărie „perlele” lui Gigi Becali de la FCSB, pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Internațională a Copilului.

ADVERTISEMENT

Cum arătau „perlele” lui Gigi Becali de la FCSB în copilărie

Fotbaliștii celor de la FCSB par îndeajuns de maturi pentru a crea o nouă echipă fantastică a „roș-albaștrilor” care să participe din nou în cupele europene, unde să obțină rezultate notabile.

Totuși, toți fotbaliștii mari au fost cândva copii, iar FANATIK a decis să vă pună la dispoziție câteva poze de execpție cu starurile vicecampioanei Românei din copilărie.

ADVERTISEMENT
Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan
„Moruțan are o educație deosebită. A crescut la țară, în satul Cătina. Acolo l-a descoperit un coleg de-al meu. Juca fotbal non-stop, chiar și când aștepta să-i vină vacile de la păscut! Mătușa lui l-a crescut exemplar! Cu mult respect față de oameni și de tot” –  Septimiu Ormenișan, antrenorul lui Moruțan de la Universitatea Cluj
Darius Olaru la 16 ani
Darius Olaru la 16 ani
Florinel Coman
Florinel Coman
„Era timid când a venit. Juca mijlocaş central, dar visul lui era să devină vârf de atac. Mai făcea pozne, dar era un copil liniştit. Singura lui pasiune era fotbalul” – Nicuşor Baldovin, antrenor al Centrului „Luceafărul Brăila” pentru FANATIK
Dennis Man
Dennis Man
“Am lucrat cu Dennis din 2004. Îl știu bine, pentru că este fiul unui fost coleg de-al meu, Cristi. Cu Cristi Man am jucat la Strungul Arad, în Divizia B. Și el era marcator, jucător de profil ofensiv, dar nu a fost prea serios. Spre deosebire de Cristi, Dennis este cuminte, nu face niciun fel de prostii!” – Cristi Păcurar (Școala de Fotbal Atletico Arad)
Adi Petre
Adrian Petre

Răzvan Oaidă între antrenamente și „Convorbiri cu Dumnezeu”

Răzvan Oaidă continue să se antreneze la domiciliu, iar mijlocașul FCSB-ului și-a surprins fanii cu mai multe postări pe rețelele de socializare, în care se antrenează, dar și în care a arătat că citește celebra carte „Convorbiri cu Dumnezeu” scrisă de Neale Donald Walsch.

Mijlocașul FCSB-ului a fost lăudat de Gigi Becali după victoria împotriva Universității Craiova (4-1): „Sunt fericit pentru că Oaidă e jucătorul care a revenit, jucătorul care era, nu îl mai recunoșteam.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut nu doar pentru goluri, ci și cum a jucat. El nu a fost un jucător aseară. El era trei. Noi am jucat cu 13 jucători Era multiplicat. Alerga peste tot numai el”.

Răzvan Oaidă la 16 ani
Răzvan Oaidă la 16 ani

„Gigi a cerut 10.000.000 de euro lui Sporting pentru Florinel!”

Giovanni Becali a dezvăluit că a Gigi Becali a cerut 10.000.000 de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Sporting Lisabona, dar portughezii au refuzat: Mult mai înainte a fost oferta de la Sporting Lisabona tot de 9.000.000 de euro, dar Gigi a cerut 10.000.000 de euro”.

ADVERTISEMENT

„Asta a fost acum pe timp de pandemie, că după Gigi dacă vede că are meciuri bune cere mai mult. Mai sunt și bețe în roate care i s-au pus de la unii antrenori care spun că nu are viață sportivă”, a mai dezvăluit impresarul.

ADVERTISEMENT