Life

Cum au achitat doi turiști o notă de plată la Mamaia. Chelnerului nu i-a venit să creadă

Doi turiști aflați în vacanță pe litoralul românesc nu vor fi uitați prea curând, după ce au achitat masa cu mărunțiș. Cum a reacționat chelnerul ce i-a servit.
04.08.2022 | 14:17
Cum au achitat doi turisti o nota de plata la Mamaia Chelnerului nu ia venit sa creada
Cum au achitat doi turiști masa, pe litoral. Chelnerul a rămas uimit. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Două persoane aflate în stațiunea Mamaia, care au luat masa la un restaurant din zonă, vor rămâne în istorie. Aceștia au achitat nota de plată cu monede de 5, 10 și 50 de bani, iar chelnerul a rămas uimit de această situație.

Cum au achitat doi turiști masa, pe litoral. Chelnerul a rămas uimit

Doi tineri care au mers perioada aceasta pe litoralul românesc au avut o consumație de 45 de lei. Turiștii de la Marea Neagră, din stațiunea Mamaia, au mâncat 3 mici și au bătut o bere și un suc, însă surpriza a venit la final.

ADVERTISEMENT

Nota de plată a fost achitată cu o bancnotă de 20 de lei, una de 10 lei și apoi s-a completat cu bancnote de 1 leu. Potrivit replicaonline.ro, restul avea să fie plătit de cele două persoane cu monede de 5 bani, 10 bani și 50 de bani.

Chelnerului nu i-a venit să creadă când a văzut situația cu care se confruntă la terasă, dar a trebuit să accepte în cele din urmă. Mai mult decât atât, turiștii i-au lăsat și un bacșiș în valoare de aproximativ 3 lei.

ADVERTISEMENT

Au plătit cu mărunțiș. Care a fost motivul românilor

Întreaga întâmplare poate fi văzută ca o formă de protest față de creșterea prețurilor de pe litoral și nu este singura care a avut loc în ultima perioadă, mai ales că totul a avut loc în cea mai scumpă stațiune de la mare.

Totodată, au existat situații în care oamenii au plătit cu monede la benzinărie sau la bancă. Cea mai cunoscută persoană este din Tecuci, fiind vorba de un bărbat care și-a făcut plinul cu trei găleți de mărunțiș.

ADVERTISEMENT

„Am făcut și noi plinul și am venit să plătim. Păi cum adică? Aștia nu sunt bani? Nu e frumos ce faceți. Sunt bani. E aurul Rusiei”, spunea bărbatul la momentul respectiv, notează gandul.ro.

Tags: