Fotbal intern

Cum au ajuns familiile jucătorilor României U21 în mijlocul galeriei la meciul cu Franța U21! Ce propunere au refuzat tricolorii

27.06.2019 | 13:23
Cum au ajuns familiile jucatorilor Romaniei U21 in mijlocul galeriei la meciul cu Franta U21 Ce propunere au refuzat tricolorii

Echipa națională a României U21 a reușit să se califice în semifinalele EURO 2019 după ce a terminat grupa C pe prima poziție, dar la finalul meciului cu Franța U21 a avut loc un incident neplăcut în care a fost implicată Alina Andreea Vâlcu, iubita lui Cristi Manea.

Cum au ajuns familiile jucătorilor României U21 în mijlocul galeriei la meciul cu Franța U21

Tânăra a fost lovită în față de doi fani prezenți în zona în care se aflau familiile jucătorilor echipei naționale a României U21 la meciul jucat de tricolorii mici pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, iar aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medical și a avut nevoie de două copci în zona gurii.

FANATIK a aflat cum au ajuns familiile, prietenii și iubitele jucătorilor pregătiți de Mirel Rădoi în zona în care se aflau mai mulți ultrași din grupul “Uniţi Sub Tricolor”, cei care au aprins și torțe în timpul partidei cu Franța U21, scor 0-0, ultima din Grupa C de la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino.

Iubitele jucătorilor echipei naționale a României U21 la meciul cu Anglia U21
Iubitele jucătorilor echipei naționale a României U21 la meciul cu Anglia U21

Oficialii FRF le-au oferit locuri în zona VIP

Jucătorii echipei naționale a României U21 au luat prima dată bilete în zona în care se aflau ultrașii din grupul “Uniţi Sub Tricolor” pentru duelul cu Franța U21, toate acesta deoarece membrii familiilor lor au stat în acea zonă a stadionului Dino Manuzzi din Cesena și la partida cu Anglia U21, iar atunci nu au avut loc incidente neplăcute. Ulterior, oficialii Federației Române de Fotbal le-au transmis fotbaliștilor că își pot schimba tichetele și că pot primi locuri în zona VIP, dar aceștia au refuzat.

Pentru echipa națională a României U21 urmează meciul cu Germania U21, joi, 27 iunie, ora 19.00,  pe stadionul Renato Dall’Ara din Bologna, în semifinalele Campionatului European U21 găzduit de Italia și San Marino. Partida este transmisă de TVR, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

35.00 este cota la Betano pentru ca Ianis Hagi să iasă golgheterul turneului

Tags: