Life

Cum au ajuns Mara Bănică și Alex Bogdan să fie eliminați de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!? Jurnalista a plecat cu inima îndoită: „Voiam să mai stau!”

Eliminări neașteptate în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Alex Bogdan nu a mai rezistat și a strigat replica, iar Mara Bănică a pierdut proba.
30.09.2022 | 12:24
Cum au ajuns Mara Banica si Alex Bogdan sa fie eliminati de la Sunt celebru scoatema de aici Jurnalista a plecat cu inima indoita Voiam sa mai stau
Mara Bănică și Alex Bogdan au părăsit competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Mara Bănică și Alex Bogdan, competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici! a ajuns a final. Dacă actorul și-a dorit acest lucru și a strigat replica care l-a scos din concurs, Mara Bănică a pierdut proba pentru eliminare și a fost profund dezamăgită.

Mara Bănică și Alex Bogdan au părăsit competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Au ajuns în Dominicană încrezători și gata să-și depășească toate limitele și temerile, însă pentru Alex Bogdan și Mara Bănică, competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici! a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a mai rezistat și a strigat replica, asemenea lui Răzvan Botezatu. El a recunoscut că nu condițiile grele sunt motivul principal pentru care renunță, ci faptul că este dificil să mai trăiască printre oameni atât de diferiți față de el.

Alex Bogdan a mărturisit că vrea să-și facă meseria, dar și să petreacă mai mult timp cu iubita sa, pe care a promis că o va lua de soție.

ADVERTISEMENT

„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget. Da, o să o cer de nevastă”, a susținut Alex Bogdan.

Mara Bănică a plecat de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! cu inima frântă

Pentru Mara Bănică, însă, faptul că a pierdut proba de eliminare în fața lui Ruxi Opulenta și a Anisiei Gafton a fost greu de acceptat.

ADVERTISEMENT

Jurnalista s-a luptat încă din prima zi în competiție și a fost primul lider. Nu s-a dat în lături de la nimic și după ce a aflat că a fost eliminată, nu s-a ferit să-și recunoască nemulțumirea.

Gândul reîntâlnirii cu cei doi copii ai săi a bucurat-o, dar a fost de părere că mai avea lucruri de demonstrat și și-ar fi dorit să mai rămână la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e”, a fost reacției Marei Bănică.

Pe de altă parte, atunci când a aflat că Mara Bănică nu se mai întoarce în tabără, Cristi Mitrea s-a bucurat, chiar a dansat și a râs.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment....
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. Cauza ar fi fost comportamentul urât al sportivei ”M-a părăsit. A fost un șoc”
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde