Life

Cum au ales Cabral și Andreea Ibacka numele băiețelului: „Cu sufletul, nu cu teama că poate fi batjocorit”

Iată cum au ales Cabral și Andreea Ibacka numele băiețelului lor, născut în urmă cu câteva zile.
08.10.2021 | 21:28
Cum au ales Cabral si Andreea Ibacka numele baietelului Cu sufletul nu cu teama ca poate fi batjocorit
Cum au ales Cabral și Andreea Ibacka numele băiețelului: „Cu sufletul, nu cu teama că poate fi batjocorit” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral a povestit cum au ales el și Andreea Ibacka numele pentru băiețelul lor. Micuțul a venit pe lume acum câteva zile și a primit nota 10 la naștere, spre bucuria părinților lui.

Cu umorul său caracteristic, prezentatorul de la Pro TV le-a spus fanilor la ce nume s-a gândit pentru bebeluș. Andreea Ibacka a refuzat, imediat, posibilitatea de a-și numi copilul așa, dar Namiko, fiica lor de trei ani, a venit cu o propunere originală, stârnind râsete printre internauți.

ADVERTISEMENT

Cum au ales Cabral și Andreea Ibacka numele copilului

Pe rețelele sociale, Cabral le-a spus fanilor cum au ales el și Andreea Ibacka numele copilului lor. Micuțul s-a născut marți, 5 octombrie, după o așteptare îndelungată.

Prezentatorul de la Pro TV a povestit, cu umorul său nelipsit, cum a primit Andreea Ibacka propunerea lui de nume pentru băiețel, „Ragnar”.

ADVERTISEMENT

Actrița din „Adela” nici nu a vrut să audă de acest nume, apoi Namiko a venit cu o propunere mult mai amuzantă, „Leagăn”.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: — Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Internauții au luat în serios postarea lui Cabral și i-au spus că alți copii vor râde de el dacă va avea un astfel de prenume. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a ținut să le explice urmăritorilor că numele copiilor nu se aleg cu frica că acesta ar putea fi batjocorit de alții.

Vedeta a subliniat faptul că părinții sunt cei care ar trebui să-și pregătească copiii pentru viață, așa cum au făcut și ai lui.

ADVERTISEMENT

Am râs, ne-am distrat… dar unii nu vor să înțeleagă o chestie simplă: viața nu e trăită pentru ce spun alții. Și nici cu frica de imbecili.

Numele copiilor se aleg cu sufletul, nu cu frica, teama ori chiar groaza că acel nume poate fi batjocorit, luat la mișto sau umilit.

Pentru că imbecili există peste tot în lume. Dar ai niște ani la dispoziție să pregătești copilul pentru viață. Pentru oameni mișto… dar și pentru imbecili.

Aș putea să povestesc zile despre bullying, discriminare și imbecili. Dar ar fi degeaba. Pentru că ai mei m-au pregătit, am pășit în viață si mi-am croit drumul cu încredere si zâmbet. Nu cu frică”, a fost comentariul lui Cabral.

Cabral
Cabral, despre numele copilului. Sursa foto: Facebook

Ce au scris internauții despre numele băiețelului lui Cabral

Nu doar Andreea Ibacka a fost împotriva numelui „Ragnar” pentru băiețelul ei și al lui Cabral. Fanii i-au scris mesaje în număr mare prezentatorului, spunându-i că micuțul va fi luat peste picior din cauza numelui.

Iată câteva dintre comentariile celor care nu sunt de acord cu numele:

„Cabral, te văd om cu scaun la cap…de unde ai scos numele ăsta? Când îl alinți, cum ii spui, Rag sau Ragi? E strict problema voastră ce nume ii puneți dar, gândește-te puțin și la el pe viitor. Scuze dacă deranjează comentariul meu.”

„RAG?!? Gândește-te la stilul în care batjocoresc unii oameni și la ce poți să îți supui propriul copil cu un astfel de prenume… Nu contează cine a fost personajul, ci consecințele asupra copilului. Mai bine ar fi RAHAN.”

Pe de altă parte, mulți dintre internauți i-au spus lui Cabral că numele copilului este doar alegerea lui și a soției și nu ar trebui să țină cont de alte păreri.

ADVERTISEMENT