News

Cum au apărut Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre în finala Românii au talent. Foto

29.05.2020 | 20:59
Cum au aparut Florin Calinescu Andra Andi Moisescu si Mihai Petre in finala Romanii au talent Foto
ADVERTISEMENT

Show-ul „Românii au talent” a început în urmă cu scurt timp, cei patru jurații fiind surprinși nu pe scena luminoasă de la Pro TV, ci în propria locuință. Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre nu au uitat de costumele elegante, dar au avut parte și de câteva „incidente”.

Cum au apărut cei 4 jurați „Românii au talent” în finală

Formatul emisiunii mult iubite de telespectatori „Românii au talent” de la Pro TV a fost schimbat radical de producători din cauza pandemiei de coronavirus, jurații show-ului fiind surprinși acasă, fiecare în locuința sa, lucru inedit până acum.

ADVERTISEMENT

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre au apărut eleganți, la patru ace, frumoasa cântăreață declarând că era nerăbdătoare să se aranjeze și mai ales, să se machieze. Cei 4 jurați așteaptă așadar, în seara aceasta desfășurarea numerelor celor 10 concurenți ajungi în finală.

Jurații Românii au talent, de la Pro TV
Așa au apărut cei 4 jurați în finala Românii au talent. Sursa foto: captură foto TV

Incidentele de care au avut parte jurații, acasă

Florin Călinescu a ținut să precizeze că această decizie a fost luată după îndelungi consultări. Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu se numără printre vedetele care au copii, mărturisind că în aceste clipe au făcut în așa fel încât cei mici să stea în altă cameră, însă „incidentele” nu au lipsit.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a celebrului dansator, Mihai Petre, a apărut la un moment dat în cadru. La rândul ei, Andra a declarat că și-a trimis copiii, afară, cu trotinetele, în timp ce Andi Moisescu a glumit spunând că băieții săi sunt cu două fete în mansardă.

Florin Călinescu nu s-a lăsat mai prejos și le-a arătat colegilor săi… un boboc de rață mic și drăgălaș pe care ulterior l-a lăsat jos.

ADVERTISEMENT