Life

Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de la lansarea filmului Liceenii: “Timpul a stat în loc pentru voi”

Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de când a apărut filmul Liceenii. Fanii au fost încântați să-i vadă din nou împreună.
16.09.2022 | 14:48
Cum au aparut Oana Sirbu si Stefan Banica Jr la 36 de ani de la lansarea filmului Liceenii Timpul a stat in loc pentru voi
Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de când s-a lansat filmul Liceenii. Sursa foto: Facebook, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au fotografiat într-o ipostază inedită la 36 de ani de la lansarea filmului “Liceenii”. Cei doi s-au întâlnit recent și au postat o imagine împreună pe rețelele sociale.

Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de când s-a lansat filmul Liceenii

Juratul de la X Factor a rămas în relații foarte bune cu fosta sa colegă de platou, la 36 de ani de când s-a lansat celebrul film “Liceenii”, în care cei doi au fost protagoniști.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au întâlnit în cadrul unui eveniment, așa că au profitat de ocazie și s-au fotografiat împreună.

“O fotografie cât treizeci și șase de ani.”, a scris Oana Sîrbu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana sirbu (@oanamadalinasirbu)

Internauții i-au lăudat pe cei doi și s-au bucurat să-i vadă din nou împreună. De altfel, mai mulți urmăritori au remarcat faptul că actorii nu au îmbătrânit deloc.

“Timpul a stat în loc pentru voi!”, “Sunteți minunați!”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Tudor Petruț, detalii despre relația cu Oana Sîrbu și Ștefan Bănică

În urmă cu câteva luni, Tudor Petruț, interpretul elevului Șerban Pascu din “Liceenii”, a vorbit, pentru FANATIK, despre relația cu Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr.

Actorul este stabilit în SUA de mai bine de 30 de ani. Acesta s-a căsătorit cu o americancă pe care a cunoscut-o în perioada studenției.

ADVERTISEMENT

În America, Tudor Petruț predă matematica într-un program liceal, dar a apărut și în câteva reclame de-a lungul timpului.

Actorul obișnuiește să se întâlnească cu Oana Sîrbu și cu Ștefan Bănică atunci când vine în țară. Acesta a rămas în relații foarte bune cu foștii săi colegi de platou, chiar și după 36 de ani.

“E o tradiție pentru ‘liceeni’ ca să ne întâlnim când sunt în București! Cu Ștefan Bănică Jr. comunic mereu și am rămas la fel de apropiați de aproape patru decenii!

Cu Oana Sîrbu am apărut și în câteva emisiuni de televiziune, e un om minunat.”, a declarat Tudor Petruț pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT