Life

Cum au aruncat bărbații cu bani pe Loredana Groza. Fanii au sancționat apariția interpretei: ”Scârbos”

Momentul în care bărbații i-au dat bani cântăreței Loredana Groza. Internauții au taxat-o dur după apariția controversată.
01.05.2023 | 12:39
Cum au aruncat barbatii cu bani pe Loredana Groza Fanii au sanctionat aparitia interpretei Scarbos
Momentul în care bărbații i-au dat bani cântăreței Loredana Groza. Internauții au taxat-o dur după apariția controversată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum au aruncat bărbații cu bani pe interpreta piesei Apa. Fanii au sancționat apariția blondinei în vârstă de 52 de ani. Foarte multe persoane au catalogat concertul vedetei drept scârbos. Ce i-a nemulțumit pe oameni.

Momentul în care bărbații i-au dat bani cântăreței Loredana Groza. Internauții au taxat-o dur după apariția controversată

Loredana Groza este protagonista unui moment neașteptat în care apare în timp ce bărbații îi dau bani pentru prestația sa. Aflată într-un club de pe litoralul românesc, într-o ținută complet neagră, artista a făcut furori.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a atras toate privirile mulțumită costumației denumite „The Galactic Cowgirl”, cu un decolteu generos, dar și cu foarte multe piele la vedere, în special în partea din spate. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de masculi.

Foarte mulți bărbați au rămas captivați de blondină și nu s-au ferit să scoată bani din portofel la fel ca în cluburile de lăutari sau de manele. Jurata de la X Factor a fost „răsplătită”, aceștia aruncând bancnote în direcția scenei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii mai îndrăzneți i-au băgat sume mari în ținuta sumară care, de altfel, a fost catalogată „scârboasă” de fanii din social media. Internauții i-au lăsat numeroase mesaje Loredanei Groza după momentul din club.

„Pe bune, cine te îmbracă?”, „Satana te-a luat și pe tine ca pe alții?”, „Scutește-ne”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de oameni pe contul de Instagram, în timp ce alții se întreabă dacă și-a deschis cont pe conturile dedicate adulților.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice suferite, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat că a trecut de mai multe ori pragul cabinetelor de înfrumusețare. Cântăreața susține că nu a făcut acest lucru.

„Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei.

ADVERTISEMENT

Am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari. 

De asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari”, a declarat Loredana Groza pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT