Sport

Cum au decurs negocierile dintre Reghecampf şi Gigi Becali pentru preluarea FCSB: „Măi Reghe, a câştigat campionatul! Îl dau afară?”

FCSB și-a betonat defensiva cu doi fundași centrali. La conferința de prezentare a lui Dawa, Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.
22.06.2022 | 09:33
Cum au decurs negocierile dintre Reghecampf si Gigi Becali pentru preluarea FCSB Mai Reghe a castigat campionatul Il dau afara
Cum au decurs negocierile dintre Reghecampf şi Gigi Becali pentru preluarea FCSB: „Măi Reghe, a câştigat campionatul! Îl dau afară?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cu FCSB, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a obținut cele mai mari performanțe din cariera de antrenor. Tehnicianul i-a pregătit pe roș-albaștrii în 2012-2014 și în 2015-2017, perioade în care a cucerit două titluri, o Supercupă, o Cupă a Ligii și a jucat în primăvara Europa League și în grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu Laurențiu Reghecampf: „Nu mai insistanți cu schimbarea antrenorului”

Acum, Reghecampf este liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova, dar Gigi Becali a dezvăluit de ce nu-l putea readuce pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

„Măi Reghe, a câştigat campionatul. Pot să îl dau afară? Nu s-a pus problema. Nu poţi să îl pui pe Toni Petrea antrenor secund. Nu mai contează.

Pe mine nu m-a interesat niciodată să vând. N-am fost disperat să vând. Nu sunt la talcioc, sunt la fotbal. Bag de la mine bani. Şi de aia vând scump, că nu sunt disperat. Nu mai insistaţi cu schimbarea antrenorului că eu v-am spus că nu se pune problema.

ADVERTISEMENT

Pentru Tavi Popescu nu a venit nicio ofertă de niciun euro. N-a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost una de 2 milioane de la Ferencvaros.

Nu mai are rost să vorbim de vânzare. Ori fac fotbal, ori vând. Ca să iei 50 de milioane pe Tavi Popescu, îi iei. Dar acum îţi dau 2-3 milioane.

ADVERTISEMENT

El trebuie să stea doi ani ca să iau 50 de milioane pe ei. Eu mi-am spus părerea, cum spune fiecare om de fotbal”, a declarat Gigi Becali, la conferința de prezentare a lui Joyskim Aurelien Dawa.

Cine trebuia sa plece de la FCSB dacă se întorcea Reghe

Gigi Becali și-ar fi dorit ca Laurențiu Reghecampf să revină pentru a treia oară la FCSB, dar finanțatorul vicecampioanei României n-a vrut să sacrifice două persoane importante din club.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că dacă Reghe s-ar fi întors la gruparea roș-albastră, antrenorul Toni Petrea și preparatorul Thomas Neubert ar fi trebuit să își facă bagajele, cu toate că ambii i-au fost alături la succesele din precedentele mandate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT