Life

Cum au descoperit două femei că au fost schimbate la naștere. Despăgubire record pentru una dintre ele

Două femei au aflat că au fost schimbate la naștere, după mai bine de 20 de ani. Cum a ieșit la iveală adevărul și ce se întâmplă cu ele acum.
20.09.2022 | 18:53
Cum au descoperit doua femei ca au fost schimbate la nastere Despagubire record pentru una dintre ele
Cum au aflat două tinere că au fost schimbate la naștere. Una din ele a cerut despăgubiri. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum au descoperit două femei că au fost schimbate la naștere. Despăgubire record pentru una dintre ele, datorită unui proces care a durat aproximativ 10 ani. În această situație primesc compensații financiare și alte persoane.

Cum au aflat două tinere că au fost schimbate la naștere. Una din ele a cerut despăgubiri

Antonella și Lorena sunt două femei care s-au născut în data de 22 iunie 1989 la spitalul Canosa, regiunea Puglia, Italia. Tinerele, care în prezent au 33 de ani, au descoperit că nu au crescut în familiile reale.

ADVERTISEMENT

Prima a aflat că mama sa biologică este cu totul alta după ce a observat similitudini între ea și o femeie de pe Facebook. Cele două nu aveau aparent niciun fel de legătură, dar asemănările erau mult prea vizibile.

Descoperirea a avut loc în anul 2012 când Antonella a văzut primele imagini cu adevărata sa mamă. Un an mai târziu testele de ADN arătau că, de fapt, sunt mamă și fiică. Tot atunci a fost deschis un proces lung.

ADVERTISEMENT

Antonella, compensații financiare uriașe din partea statului

Un tribunal din Trani a decis ca aceasta să fie despăgubită cu aproximativ un milion de euro. Antonella a crescut într-o familie unde a avut o relație dificilă cu părinții. Mama a abandonat-o și tatăl a maltratat-o, în 2008 fiind dată spre adopție.

Conform La Repubblica, magistrații italieni au mai oferit compensații financiare și femeii care i-a naștere acesteia. Caterina, mama biologică a Antonellei, și soțul ei vor fi despăgubiți cu 215.000 de euro fiecare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, celălalt fiu al cuplului urmează să primească de la statul italian suma de 81.000 de euro pentru că nu a trăit împreună cu sora sa adevărată. Cealaltă fată, Lorena, va primi o despăgubire de o jumătate de million de euro.

În altă ordine de idei, cele două femei au declarat pentru sursa menționată că nu au suspectat nicio secundă că au ieșit din maternitate cu alt copil.

ADVERTISEMENT