News

Cum au dispărut peste 50.000 de euro din haina unui neamț care juca la păcănele, în București. Ce au descoperit polițiștii

Doi gălățeni au furat 58.000 de euro din buzunarul unui neamț care juca la păcănele, într-un cazino din București. Hoții au fost reținuți.
25.05.2023 | 18:02
Cum au disparut peste 50000 de euro din haina unui neamt care juca la pacanele in Bucuresti Ce au descoperit politistii
Două persoane au furat 58.000 de euro dintr-o haină lăsată într-un cazino din București. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Polițiștii bucureșteni au efectuat  joi, 25 mai, o percheziție în județul Galați, într-o casă unde locuiau două persoane suspectate de furtul a 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată într-un cazino din Sectorul 1. Oamenii legii continuă cercetările și stabilesc circumstanțele în care s-a produs infracțiunea. Potrivit acestora, hoții au furat banii din buzunarul unui neamț care juca la păcănele într-un cazino din capitală.

Un neamț, jefuit de doi gălățeni în timp ce juca la păcănele

“La data de 25 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 1 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, la domiciliul a două persoane faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, informează reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii susțin că din informațiile și probele adunate în acest caz, reiese că, pe data de 11 mai 2023, un bărbat și o femeie au furat  58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată pe spătarul unui scaun într-un cazino din Sectorul 1. Suspecții vor fi conduși pentru audieri în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale necesare.

Acțiunea este sprijinită de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de Inspectoratul de Poliție Județean Galați. Investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea polițiștilor de la Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, “sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.

ADVERTISEMENT

Scene violente într-o sală de jocuri de noroc din Timișoara

Un episod violent a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din Topolovățu Mare. Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Timișoara, a intrat în incinta sălii și a distrus mai multe aparate. Potrivit presei locale, gestul violent al bărbatului a fost rezultatul frustrării cauzate de pierderea unei sume de 10.000 de euro de către prietenii săi la păcănele. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

La scurt timp după incidentul din sala de jocuri, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la o agresiune fizică asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani în localitatea Topolovățu Mare. După investigații, s-a constatat o legătură între cele două incidente, deoarece bărbatul de 39 de ani fusese agresat de individul de 31 de ani în același local. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru acuzațiile de distrugere și agresiune fizică.

ADVERTISEMENT

“La data de 20 mai 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a distrus aparatele de jocuri de noroc dintr-un local din localitatea Topolovățu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

 

ADVERTISEMENT