Fotbal intern

Cum au distrus rezervele cariera de antrenor a lui Gigi Becali. Banca FCSB nu ştie să înscrie

24.02.2021 | 15:07
Cum au distrus rezervele cariera de antrenor a lui Gigi Becali Banca FCSB nu stie sa inscrie
ADVERTISEMENT

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova își dispută titlul în Liga 1 în acest sezon. O dispută în care toate cele trei echipe se confruntă cu mari dificultăți din punct de vedere al jocului. În special FCSB, care se chinuie serios după despărțirea de Dennis Man. Băncile de rezerve ale celor trei formații arată care are șansele cele mai mari să iasă din criză.

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au impus toate cu 1-0 în această etapă. Oltenii au fost primii care au obținut cele trei puncte, pe propriul teren, cu Hermannstadt. Formația din Berceni a dat răspunsul sâmbătă, prin Darius Olaru, care a marcat contra Chindiei. În fine, campioana s-a impus la Mediaș prin golul lui Omrani.

ADVERTISEMENT

De la plecarea lui Dennis Man, FCSB a înregistrat mai multe înfrângeri surprinzătoare. În locul fotbalistului vândut la Parma a fost adus Ante Vukusic, care însă nu a convins până acum. Și are șanse mici să o facă în următoarea perioadă, mai ales că nu se bucură de prea multă încredere din partea patronului.

Schimbările făcute de FCSB în ultimele trei meciuri de campionat. L-au ameţit pe Petrea, dar nu au speriat adversarii

Echipa cu cel mai bun atac din Liga 1 are mari în ultimul timp chiar pe faza ofensivă. Cu doar două goluri marcate în cele cinci partide disputate în luna februarie. Dintre care patru în Liga 1. FCSB ar avea nevoie de forțe proaspete care să vină de pe banca de rezerve, dar lotul nu oferă aceste soluții.

ADVERTISEMENT

Rezervele FCSB la meciul cu Chindia: Buziuc, Crețu, Cristea, Miron, Perianu, Simion, Vînă, Vukusic, Straton.

Variante foarte puțin ofertante, în special pentru faza ofensivă. Ca drept dovadă și schimbările amețitoare făcute de Toni Petrea, după indicațiile venite de la Becali. Buziuc a intrat în minutul 46 în locul lui Oaidă și a fost scos în minutul 79, schimbat de Vukusic. Tot atunci a ieșit și Moruțan, jucător excelent în prima parte a campionatului. Dar total ieșit din formă în ultima perioadă. A rămas pe bancă Iulian Cristea, deşi este cel mai bun marcator dintre toate rezervele. Cu patru goluri în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Rezervele FCSB la meciul cu Hermannstadt: Buziuc, Creţu, Haruţ, Nedelcu, Oaidă, Panţîru, Perianu, Simion, Straton.

Situaţia a fost chiar mai hilară în meciul de la Sibiu, în care FCSB a alergat după egalare încă din minutul 14, după golul lui Romario. Doar că trei dintre jucătorii introduşi pe parcursul reprizei sunt fundaşi: Nedelcu, Panţîru şi Creţu. Plus alţi doi jucători care nu au marcat în acest sezon: Buziuc şi Oaidă. La acea partidă, singurul om de pe banca FCSB care marcase în acest sezon era Denis Haruţ. Doar că el a marcat pentru FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Rezervele FCSB la meciul cu Academica Clinceni: Buziuc, Creţu, Cristea, Nedelcu, Oaidă, Panţîru, Simion, Straton.

Nici schimbările din partida nu au fost prea uşor de înţeles. Florinel Coman a fost scos la pauză pentru a-i lăsa locul lui Vukusic. Un atacant care e clar că încă nu s-a acomodat în România. Au mai intrat la pauză jucători care nu puteau contribui la jocul de atac, Cristea şi Perianu. Iar pe parcurs a mai fost introdus Oaidă.

Rezerva Omrani a salvat-o pe CFR Cluj la Mediaş. Şi Craiova are bancă peste FCSB

Viaţa de antrenor nu a fost niciodată mai grea pentru Gigi Becali. Patronul FCSB continuă să ordone schimbări, dar lotul nu prea îl ajută. Formaţia din Berceni nu mai are pe bancă jucători care pot întoarce soarta unui meci.

CFR Cluj are în continuare un lot care o face favorită la titlu în Liga 1. Iar acest lucru a fost demonstrat şi la Mediaş. Omrani este cel care i-a salvat pe ardeleni, cu un gol marcat la 13 minute după ce a fost introdus în teren. La acest meci, Edward Iordănescu i-a trimis în teren pe parcurs pe Păun, Itu, Omrani şi Rondon. Oameni de la care chiar te aştepţi să facă diferenţa.

Şi Universitatea Craiova are o variantă a lui Buziuc. Este vorba despre croatul Ivan Mamut, care nu a înscris în acest sezon de Liga 1. În partida cu Hermannstadt, de vineri, croatul a fost introdus în prelungiri, împreună cu Ovidiu Bic. Căpăţână, Camara şi Screciu au mai intrat pe parcurs. Destul de clar că şi banca Universităţii este mult mai ofertantă decât cea a FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: