Life

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu în timpul lui Ceaușescu. Dezvăluirile fostului afacerist 

16.12.2020 | 12:24
Cum au facut avere parintii lui Irinel Columbeanu in timpul lui Ceausescu Dezvaluirile fostului afacerist
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a fost întotdeauna în atenția presei și obișnuia să aibă numeroase apariții publice, însă nu toată lumea știe cum au făcut avere părinții lui în perioada comunistă. Fostul afacerist a făcut câteva dezvăluiri legate de familia sa. 

Cu o avere estimată de 150 de milioane de euro în anul 2007, Irinel Columbeanu a ajuns acum să ducă un trai obișnuit, după ce a pierdut aproape toți banii. Acesta a fost mereu în atenția presei datorită vieții luxoase pe care o ducea.

ADVERTISEMENT

Nu multe persoane știu detalii despre părinții fostului afacerist și cum au reușit aceștia să facă avere în timpul lui Ceaușescu. Tatăș său a fost destul de prezent în viața publică, spre deosebire de mama lui, care a ales să se ferească de aparițiile mondene, potrivit bzi.ro.

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu în timpul lui Ceaușescu. Dezvăluirile fostului afacerist

Irinel Columbeanu a ajuns în atenția showbiz-ului românesc datorită averii pe care a reușit să o strângă de-a lungul anilor, estimată la 150 de miioane de euro în  urmă cu 13 ani. Se pare că astfel de sume sunt doar o amintire pentru fostul afacerist, care acum duce un trai modest.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Monicăi Gabor a pierdut o mare parte din averea sa de sute de milioane și a pierdut numeroase bunuri, inclusiv vila de la Izvorani, care a luat foc în urma unui incendiu nu cu mult timp în urmă.

Ion Columbeanu, tatăl afaceristului, avea profesia de inginer și avea mai mulți angajai în subordine. Familia Columbeanu locuia la Ploiești la vremea respectivă și aveau o situație financiară foarte bună. Mama lui, Georgeta Columbeanu, a fost secretră în cadrul unei instituții publice.

ADVERTISEMENT

În timp ce soțul ei a avut numeroase apariții publice, Georgeta Columbeanu a ales să rămână discretă și să nu apară pe micile ecrane, nici măcar în reality show-ul în care fiul ei și fosta lui soție erau protagoniști.

Ion Columbeanu și Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu și tatăl său, Ion Columbeanu. Sursa foto: libertatea.ro

Irinel Columbeanu, despre perioada adolescenței

Irinel Columbeanu spunea despre perioada adolecenței că a fost una destul de frumoasă pentru el, spre deosebire de alți tineri de vârsta lui. Tatăl său avea pe atunci un salariu de 6.000, o casă destul de mare și două autoturisme. Cu toate acestea, Irinel a mărturisit că perioada aceata a fost una dificilă din cauza regimului comunist,

ADVERTISEMENT

„Trăiam ca animalele, degeaba aveam bani dacă nu aveam acces la nimic.”, spunea afaceristul în urmă cu ceva timp.

Părinții lui au dus o viață destul de bună din punct de vedere material și aveau suficienți bani pentru acele vremuri tulburi din istoria românească. Din păcate, Georgeta Columbeanu s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani din cauza unui cancer galopant, în anul 2008.

La momentul decesului, femeia era internată de două luni la Spitalul Elias. Înainte de a primi diagnosticul de cancer, aceasta a fost operată de colecist. Ion Columbeanu s-a stins și el din viață în anul 2016, la vârsta de 90 de ani.

Ce i-a făcut Monica Gabor fostului soț

Apropiații lui Irinel Columbeanu au încercat să-l ajute cum au putut după ce și-a pierdut averea. În afară de faptul că se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, fostul milionar îi duce dorul fiicei sale, Irina, care se află cu fosta soție.

„Irinuca” se află în Statele Unite alături de mama ei, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink. Aceasta a fost foarte criticată pentru modul în care a procedat cu fiica sa, pe care a ales să o ia cu ea în America.

Monica Gabor este foarte preocupată de fiica ei și de viitorul acesteia, iar cele două par destul de fericite de cealaltă parte a Atlanticului.

ADVERTISEMENT