Sport

Cum au fost debutați rapidiștii Rareș Ilie și Antonio Sefer? „Îi vei avea adversari pe Luchin și pe Tamaș. Sper că te descurci! Ambii au dat gol!”

Mihai Iosif a povestit momentele în care i-a debutat pe rapidiștii Rareș Ilie și Antonio Sefer. Ambii jucători au marcat la primul meci în tricoul giuleștenilor.
09.06.2024 | 10:48
Cum au fost debutati rapidistii Rares Ilie si Antonio Sefer Ii vei avea adversari pe Luchin si pe Tamas Sper ca te descurci Ambii au dat gol
Mihai Iosif, despre debuturile lui Rareș Ilie și Antonio Sefer. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a fost tehnicianul care i-a debutat pe rapidiștii Rareș Ilie și Antonio Sefer. Fostul antrenor al celor de la Rapid vorbește cu mândrie despre cele două momente în care jucătorii au spart gheața pe Giulești.

Cum au fost debutați rapidiștii Rareș Ilie și Antonio Sefer? „Îi vei avea adversari pe Luchin și pe Tamaș. Sper că te descurci! Ambii au dat gol!”

Mihai Iosif a lucrat cu rapidiștii Rareș Ilie și Antonio Sefer în perioada sa ca antrenor în Giulești. Fostul tehnician al Rapidului a avut și un rol important în carierele celor doi fotbaliști, fiind cel care le-a dat încredere și care i-a debutat.

ADVERTISEMENT

“Am lucrat cu Rareș Ilie și cu Antonio Sefer. Îi vedeam crescând de la meci la meci. Îmi aduc aminte la Rareș primul meci când l-am băgat titular.

I-am zis ‘Vezi că o să îi ai adversar pe Luchin și pe Tamaș’. Doi fotbaliști extraordinari cu experiență. Și i-am mai zis că o să se descurce. A dat atunci și primul gol. A fost 1-0, gol Rareș Ilie.

ADVERTISEMENT

Sefer a dat golurile de la Timișoara din deplasare și de acasă în Liga a 2-a. Mă bucur că au făcut pasul în fotbalul din afară. Sper să facă și mai multe, pentru că sunt băieți tineri și cu potențial”, a declarat Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

Mihai Iosif, despre perioada sa la Rapid: “Credeam că ne putem bate la titlu”

“În perioada în care am fost eu, așa cum era, credeam că ne putem bate la titlu. Cu niște lucruri modificate atunci, puteam să fim mai sus. Nu am beneficiat de ce este acum, nu există comparație.

ADVERTISEMENT

Mă refer la baza de antrenament, lot de jucători, la număr de jucători, la Giulești și la suporteri. Am reușit lucruri extraordinare cu ceea ce am avut la dispoziție.

O mare bucurie și mândrie pe care am avut-o atunci este că noi toți am reușit să facem sute de mii de fani fericiți într-o perioadă grea. 

ADVERTISEMENT

Am luat echipa când trebuia să facem obligatoriu 2 victorii ca să intrăm în play-off-ul din Liga 2. Am avut șansă și noroc atunci, iar Dumnezeu a vrut ca Rapid să promoveze cu un rapidist la cârma echipei. Au fost momente extraordinare pe care nu le vom uita niciodată”, a mai spus Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

Mihai Iosif, despre debuturile lui Rareș Ilie și Antonio Sefer

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României