ADVERTISEMENT
Life

Cum au fost filmați Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la câteva ore după imaginile publicate în presă, cu ea vânătă la ochi. Foto

Autor: Dan Suta | 02.10.2020 | 10:40
Cum au fost filmați Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la câteva ore după imaginile publicate în presă, cu ea vânătă la ochi. Foto
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună după presupusa bătaie. Foto: Instagram/ spynews.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut în public aseară, la câteva ore după imaginile apărute pe un anumit site tabloid potrivit căruia vedeta ar fi fost bătută de soțul ei timp de 5 ore.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună după presupusa bătaie

Într-adevăr, în imaginile respective se poate vedea cu ochiul liber fața tumefiată a Biancăi, ochii vineți și buzele umflate de la pumni.

Mai mult, chiar în ziua de ieri, înainte de apariția acestor imagini care ridică semne de întrebare cu privire la adevărata relație dintre Bianca și Alex, vedeta a spus pe Instagram că va face niște dezvăluiri importante despre viața ei, că vor cădea măștile.

ADVERTISEMENT

Tace Bianca de frică?

Paparazzii de la spynews.ro au prezentat astăzi noi imagini cu cuplul momentului, la câteva ore după bomba aruncată pe piață de cancan.ro.

În filmarea făcută de cei de la Spy, Bianca și Bodi sunt surprinși ieșind dintr-o clădire, extrem de liniștiți, departe de nebunia creată de imaginile viralizate cu ea, fără să șchiopăteze, așa cum se spusese inițial.

ADVERTISEMENT

Bianca era cea care căra niște pungi, unele destul de grele din ce se vede în videoclip, iar apoi, la ieșirea din clădire îl așteaptă pe iubitul ei pe trotuar în timp ce își parchează mașina.

E adevărat că din filmare nu i se vede foarte bine chipul, căci este acoperit de mască, deci se poate lansa o nouă întrebare: sunt imaginile prezentate de acel site unele vechi sau a reușit Bianca să se pună pe picioare în câteva ore după bătaia primită, să se machieze atât de bine încât să nu mai lase urme?

ADVERTISEMENT

Ce atrage atenția foarte tare în acest subiect fierbinte din lumea mondenă este că Drăgușanu nu a mai fost activă pe Instagram și nu a mai apărut cu nicio dezvăluire, așa cum a promis.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată”.

Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Cel mai important factor din viața mea este Sofia care merită să aibă o mamă fericită, frumoasă și activă.

ADVERTISEMENT

Așadar, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are un pic de iz de dramă. Stați aproape”, a spus ieri Bianca pe Insta, înainte să apară pozele cu ea desfigurată de la bătaie.

bianca drăgușanu alex bodi
Captură din videoclipul postat de spynews.ro, cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi aseară, după publicarea pozelor cu ea învinețită

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!