Life

Cum au fost păcăliţi Theo Rose și Anghel Damian de medicul care le-a monitorizat sarcina. Cei doi părinți erau siguri că au băiat

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți. Cei doi însă au fost oarecum păcăliți de medicul care a monitorizat sarcina. Ce le-a spus acesta?
12.03.2023 | 15:43
Cum au fost pacaliti Theo Rose si Anghel Damian de medicul care lea monitorizat sarcina Cei doi parinti erau siguri ca au baiat
Cum au fost păcăliţi Theo Rose și Anghel Damian de medicul care le-a monitorizat sarcina. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor săi în urmă cu ceva timp că urmează să devină mamă pentru prima oară. Ulterior, artista a anunțat și că va avea un băiețel și că este extrem de încântată de perioada pe care o trăiește. Ce s-a întâmplat însă între timp?

Ce le-a spus medicul lui Anghel Damian și lui Theo Rose

Cei care o urmăresc pe Theo Rose știu deja că artista își ține la curent fanii cu mai tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De această dată însă, acesta a decis să organizeze o secțiune de întrebări și răspunsuri, iar fiecare persoană a întrebat-o câte ceva.

ADVERTISEMENT

Ulterior însă, Theo Rose a decis să facă public pe Instagram și un eveniment din viața sa mai puțin știut și anume cel legat de modul în care a aflat sexul bebelușului său. Mulți internauți au întrebat-o cum aleg părinții numele copilului, iar de aici a început și întreaga poveste.

În momentul în care artista avea zece săptămâni de sarcină și a mers la control, deși ea și Anghel Damian erau siguri că vor avea băiat, medicul le-a dat o veste complet neașteptată. Mai exact, acesta le-a spus că sunt șanse ca bebelușul să fie fetiță, așa că ar fi mai bine să mai aștepte puțin.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru însă, Theo Rose simțea că bebelușul din pântecul ei este băiat și a sperat acest lucru până în ultimul moment. De asemenea, artistei i-a venit atunci și un nume în minte și anume cel de Sasha, pe care nici măcar nu l-a ales, ci pur și simplu a apărut.

Theo Rose, ”păcălită” că ar putea avea deveni mamă de fată

”La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului (…) era clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat. Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță.

ADVERTISEMENT

Și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha”, le-a povestit Theo Rose fanilor săi.

Cât despre numele de Sasha, Theo Rose nu poate să explice de unde a apărut acesta. Pur și simplu i-a venit în minte ideea și s-a blocat pe ea. De asemenea, vedeta nu își imagina niciodată că ar fi putut să aibă o fetiță pe care să o cheme așa.

ADVERTISEMENT

Iar explicația numelui ales nu se oprește aici. Theo Rose le-a mai povestit fanilor săi, care de altfel au criticat-o pentru decizia luată și de unde provine acest nume. Mai exact, Sasha este un nume de origine rusesc și înseamnă în limba rusă Alexandru sau Alexandra. 

ADVERTISEMENT