Life

Cum au fost surprinși Alexia Eram și Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Fotografia care a stârnit imaginația fanilor

Alexia Eram și Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor au fost fotografiați împreună la un eveniment monden. Cei doi au fost fără partenerii de viață.
24.05.2022 | 09:13
Cum au fost surprinsi Alexia Eram si Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor Fotografia care a starnit imaginatia fanilor
Alexia Eram și Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, la același eveniment. Cum au apărut cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Influencerița în vârstă de 21 de ani și milionarul de 23 de ani au fost surprinși împreună. Cei doi tineri par să se cunoască de o perioadă destul de lungă având în vedere conservația purtată cu foarte mare lejeritate.

Alexia Eram și Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, la același eveniment. Cum au apărut cei doi

Alexia Eram și Sebastian Dobrincu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor, au fost invitați recent la un eveniment care s-a desfășurat zilele trecute în București. Cele două vedete nu s-au ferit și au stat minute bune de vorbă, conform ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Andreea Esca și omul de afaceri au discutat multă vreme, semn că au avut ceva subiecte în comun. Tânăra a gesticulat la un moment dat pentru a-i explica mai bine milionarului subiectul.

Dacă frumoasa șatenă a fost cea care a condus discuția, nu același lucru se poate spune despre Sebastian Dobrincu care mai mult a ascultat. Vedeta de la Pro TV a stat aproape tot timpul cu mâinile în buzunarele de la pantaloni.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Alexia Eram și investitorul de la Imperiul Leilor se cunosc de ceva vreme. Ambii sunt ancorați în relații sentimentale frumoase și de lungă durată, mai ales fiica știristei care se iubește cu Mario Fresh.

Alexia Eram și Sebastian Dobrincu (1)
Alexia Eram și Sebastian Dobrincu, la același eveniment. Sursa foto: ciao.ro

Alexia Eram și Mario Fresh, poveste de dragoste de circa 5 ani

Alexia Eram și-a cunoscut actualul partener de viață pe când avea numai 16 ani. Mario Fresh fusese invitat să cânte la o aniversare, iar de acolo lucrurile au prins contur și iată că au trecut aproximativ 5 ani.

ADVERTISEMENT

Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, presărată cu foarte multe călătorii și vacanțe în străinătate. Cei doi nu locuiesc împreună în prezent și nici nu se gândesc să facă pasul cel mare spre căsătorie.

De asemenea, influencerița și cântărețul petrec foarte mult timp și singuri, așa cum s-a întâmplat de 1 Mai, dovadă că au mare încredere unul în celălalt.

ADVERTISEMENT