Life

Cum au fost surprinși Denise Rifai și Dan Bittman în public. Ce gest au făcut fără să țină cont de cei din jurul lor

Cum au apărut Denise Rifai și Dan Bittman la un eveniment monden. Ce comportament au adoptat în preajma celorlalți invitați.
09.06.2023 | 08:50
Cum au fost surprinsi Denise Rifai si Dan Bittman in public Ce gest au facut fara sa tina cont de cei din jurul lor
Cum au apărut Denise Rifai și Dan Bittman la un eveniment monden. Ce comportament au adoptat în preajma celorlalți invitați. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cum au fost surprinși prezentatoarea de la Kanal D și interpretul piesei Ți-am dat un inel, în public. Ce gest au făcut fără să țină cont de cei din jurul lor. O perioadă bună s-a speculat că au o relație sentimentală.

Cum au apărut Denise Rifai și Dan Bittman la un eveniment monden. Ce comportament au adoptat în preajma celorlalți invitați

Cum au apărut Denise Rifai și Dan Bittman la un eveniment monden care s-a desfășurat zilele trecute, într-o zonă exclusivistă din București. Cei doi au adoptat un anumit comportament în preajma celorlalți invitați.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a bucurat de compania renumitului artist în clubul de fițe din Capitală unde au fost foarte multe persoane din showbiz-ul românesc. Vedeta și cântărețul au discutat minute bune, conform wowbiz.ro.

La un moment dat interpretul de la Holograf s-a apropiat mai mult de moderatoarea căreia i-a captat atenția cu ceva din telefonul mobil. Prezentatoarea de la Kanal D a ascultat cu mare atenție vorbele solistului.

ADVERTISEMENT

Cei doi au profitat de această ieșire în oraș și au socializat, mai ales că se știu de foarte multă vreme. În plus, Denise Rifai l-a avut drept invitat pe artistul Dan Bittman în emisiunea 40 de întrebări în urmă cu 2 ani.

În cadrul show-ului cântărețul i-a oferit brunetei un inel pe care aceasta l-a purtat foarte des. Ulterior, cunoscuta prezentatoare a mărturisit că este o bijuterie frumoasă și fină pe care o îndrăgește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și Dan Bittman, prieteni buni

„Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie”, spunea Denise Rifai la un moment dat pentru revista unica.ro.

Când vine vorba despre dragoste, vedeta de la Kanal D susține că nu se ghidează după un anumit tipar, însă își dorește ca viitorul partener de viață să aibă multe dintre calitățile pe care le apreciază la tatăl său.

ADVERTISEMENT

„Contează să îi placă sufletului meu de el. Nu există un tipar, există anumite coordonate, îmi doresc să fie mai inteligent decât mine, să mă protejeze și să mă completeze”, a mai spus moderatoarea, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT