Cum au fost surprinşi Ilie Năstase şi Brigitte în plin divorţ

Ionuţ Cataramă   
in Cele mai citite
13/03/2018, 13:51
Cum au fost surprinşi Ilie Năstase şi Brigitte în plin divorţ

Ilie şi Brigitte aşteaptă un termen în procesul de divorţ care se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 1, din Capitală, însă până când magistraţii fixează acest detaliu, ei se mai pot întâlni pe şestache.

Aşa cum s-a întâmplat weekendul acesta. Bruneta şi fostul mare tensiman şi-au dat întâlnire cu prietenii lor la un restaurant cu specific libanez din zona de Nord a Capitalei. (vezi foto AICI)

Vremea frumoasă i-a îmbiat la o ieşire romantică, aşa că terasa celebrului restaurant le-a făcut cu ochiul. Nici vorbă de despărţire! Cei doi au stat unul lângă celălalt, iar sexoasa brunetă era toată numai un zâmbet.

Sursă: www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×