Life

Cum au fost surprinși în intimitate Bianca și Livian de la Puterea Dragostei. Imaginea pe care fanii au comentat-o dur

04.08.2020 | 10:16
Cum au fost surprinsi in intimitate Bianca si Livian de la Puterea Dragostei Imaginea pe care fanii au comentato dur
ADVERTISEMENT

De când au câștigat sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei și s-au mutat împreună în București, Bianca și Livian sunt mai fericiți ca niciodată. Nu ne credeți? Trebuie doar să aruncați o privire pe rețelele de socializare și vă veți convinge cu siguranță.

În ciuda criticilor venite din partea celorlalți concurenți din casă, cei doi se bucură de o mare popularitate, dovadă voturile telespectatorilor, care le-au adus mult râvnitele trofee, dar și marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Drept mulțumire, aceștia îi țin la curent cu toate evenimentele importante din relația lor și îi răsfață cu cele mai frumoase fotografii. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când amorezii au fost surprinși în bucătărie.

Bianca și Livian, criticați de fani după ce au câștigat Puterea Dragostei

Chiar dacă imaginea a stârnit nenumărate like-uri din partea internauților, au existat și comentarii pe care Bianca și Livian le-ar dori șterse de pe rețelele de socializare. O fană a emisiunii de la Kanal D îi reproșează brunetei că nu este suficient de afectuoasă cu partenerul său.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? . . . #putereadragostei #putereadragostei❤️ #putereadragostei? #putereadragosteiro #putereadragostei❤️concurenți #putereadragosteisezon2 #putereabibisorilor #putereadragosteiromania #putereadragostei❤❤❤ #biancacomanici #comanicibianca #poweroflove #livian #bibisorii

O postare distribuită de Bianca Comanici (@bianca_.comanici) pe

Bianca nu mai face atâtea figuri, în loc să stai lângâ Livian,  să-l iei de mână, să te lipești de el. În casă numa figuri, mofturi, ai să pierzi, că ești prea îngâmfată, așa se vede. Ai să umbli iar tu după el.

Ai uitat cât boceai, stai numai pe telefon și nu-i acorzi atenție, asta vrea, ți-a spus și în casă, ți-a dat flori sa te bucuri, să-i mulțumești, dai impresia de încrezută”, i-a transmis aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ella, acuzații dure după finala Puterea Dragostei

Chiar dacă a obținut trei puncte din partea telespectatorilor, Ella nu se poate împăca cu victoria Biancăi în finala Puterea Dragostei. Ba chiar lansează acuzații dure atât la adresa brunetei, cât și a producătorilor emisiunii

S-au plătit anumite voturi. Inclusiv Ramona a fost plătită. Nu vreau să dau nume, dar în perioada cu cearta lui Marius și Pirui, cand au ieșit ei din emisiune , dacă se iau microfoanele și ascultați, se aude si pe înregistrare”, a tunat și fulgerat Ella.

ADVERTISEMENT