Sport

Vizită surpriză la antrenamentul lui Dinamo. Giani Kiriță i-a „injectat” pe „câini” pentru meciul cu FC U Craiova

Giani Kiriță (44 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, a fost surprins la antrenamentul „câinilor”, dinaintea partidei cu FC U Craiova, din campionat.
25.11.2021 | 19:37
Vizita surpriza la antrenamentul lui Dinamo Giani Kirita ia injectat pe caini pentru meciul cu FC U Craiova
ADVERTISEMENT

Partida Dinamo – FC U Craiova va avea loc vineri, de la ora 20:30, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Giani Kiriță i-a „injectat” pe dinamoviști pentru meciul cu FC U Craiova

Giani Kiriță a fost surprins la antrenamentul „câinilor” dinaintea partidei extrem de importante cu FC U Craiova. Fostul fotbalist a dat o mână de ajutor la pregătirea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Fostul „câine” a venit de bună voie la antrenamentul lui Dinamo, luându-l prin surprindere atât pe Mircea Rednic, cât și pe jucători. Acesta le-a ținut un discurs motivațional fotbaliștilor, sperând că îi va ambiționa să câștige meciul de vineri și să scoată clubul din perioada precară prin care trece.

În ultima perioadă, Giani Kiriță a devenit o prezență tot mai vizibilă la Dinamo. Acesta a luat parte, zilele trecute, și la evenimentul de lansare a proiectului „Win Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Ca jucător, Giani Kiriță a cucerit cinci trofee alături de Dinamo: 2 titluri de campion și 3 Cupe ale României.

Cum au fost surprinși jucătorii lui Dinamo înaintea partidei cu FC U Craiova

Dinamo trece prin momente cumplite, din punct de vedere sportiv, astfel că o victorie împotriva celor de la FC U Craiova ar aduce trei puncte importante „câinilor”, dar și un plus de moral.

ADVERTISEMENT

Deși trupa din „Ștefan cel Mare” nu are multe motive de bucurie, ultimul antrenament, care precedă meciul de vineri, s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă. FANATIK i-a surprins pe jucătorii lui Dinamo fiind foarte relaxați.

dinamo fc u craiova
În imagine, jucătorii lui Dinamo

Steliano Filip, scos din lot înainte de Dinamo – FC U Craiova

Steliano Filip trebuia să se afle pe banca de rezerve la meciul cu FC U Craiova, însă, într-un final, Mircea Rednic a decis să-l scoată din lotul de jucători.

ADVERTISEMENT

„Puriul” a explicat această decizie prin faptul că ar fi avut un incident neplăcut cu fundașul revenit în luna ianuarie la Dinamo.

„Am ceva probleme cu Espinosa și Carp, în rest toți jucătorii sunt prezenți. Steliano vine după o accidentare, a jucat un meci și am decis ca la meciul ăsta să nu-l folosesc.

Ar fi fost rezervă, dar a fost un incident legat de niște dorințe de ale lui și am zis să nu fie inclus în lot. Am avut o discuție și m-a încurcat. La fel ca Deian (n.r. Sorescu), el a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga.

Ca să nu stea rezervă și să nu fie supărat, că s-a născut titular la echipa asta, am decis să nu facă parte din lot. Nu-i nicio problemă, sunt 32 de jucători, toți au avut șansa să joace. El trebuie să înțeleagă că vine după o accidentare și nu vreau să risc. O recidivă musculară ar însemna să piardă toate meciurile până la sfârșitul anului.

Și cu Sorescu am avut dreptate în ceea ce privește postul. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Ca să fii fundaș stânga, 60% trebuie să fii fundaș. Nici Sorescu, nici Filip nu au calitățile astea. Sau nu le-au arătat în ultima perioadă.

Cum responsabilitatea e a antrenorului, trebuie să accepte și să execute ce spune antrenorul. Nu am nimic cu nimeni, mă interesează ca toată lumea să fie prezentă și cei care joacă să dea maxim”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

Dinamo n-a mai câștigat din luna august, în campionat

Ultima victorie bifată de Dinamo, în campionat, datează din 2 august, când reușea să o învingă pe Academica Clinceni cu 3-1. „Câinii” își doresc foarte mult un rezultat pozitiv în fața celor de la FC U Craiova, având în vedere că cele două formații sunt vecine de clasament.

În prezent, Dinamo se află pe locul 15 din Casa Pariurilor Liga 1, cu opt puncte obținute după 16 meciuri jucate, iar FC U Craiova se poziționează pe locul 14, cu 14 puncte.

  • 1-0 este scorul cu care FC U Craiova s-a impus în partida tur
ADVERTISEMENT