Life

Cum au fost surprinși Lidia Buble și Cătălin Botezatu! Ce declarație i-a făcut designerul

07.10.2020 | 17:00
Cum au fost surprinși Lidia Buble și Cătălin Botezatu! Ce declarație i-a făcut designerul
Cum au fost surprinși Lidia Buble și Cătălin Botezatu! Ce declarație i-a făcut designerul. Sursa foto: stirescu.ro
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mărturisit cu ceva timp în urmă că a fost îndrăgostită de Cătălin Botezatu pentru mult timp. Designerul i-a făcut o declarație de dragostei Lidiei, chiar pe contul de Instagram!

Cântăreața a fost surprinsă într-o fotografie cu designerul în care sunt mult prea apropiați unul de celălalt, iar el i-a făcut chiar și o declarație, după cum relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble susține că celebrul designer a avut întotdeauna un loc special în inima ei și mereu a avut sentimente pentru el. Însă postarea lui Cătălin Botezatu i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Cum au fost surprinși Lidia Buble și Cătălin Botezatu

Lidia Buble a recunoscut că a fost întotdeauna îndrăgostită de Cătălin Botezatu. Iar creatorul de modă i-a întors sentimentele și i-a făcut o declarație de dragoste chiar pe contul personal de Instagram!

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea Lidiei, dar și a fanilor, Botezatu a postat în secțiunea de story o fotografie alături de cântăreață, în care se îmbrățișau și blondina îi oferea un sărut pe obraz.

Însă descrierea imaginii i-a uimit pe toți, mai ales că a fost însoțită de un emoticon în formă de inimă. “Mereu în inima mea”, așa sună declarația pe care a primit-o Lidia Buble de la bărbatul pentru care a făcut o pasiune.

Mai mult, artista a distribuit povestea designerului și i-a răspuns la declarație cu un simplu Te iubesc”.

ADVERTISEMENT
Cătălin Botezatu, declarație pentru Lidia Buble! Sursa foto: Instagram
Cătălin Botezatu, declarație pentru Lidia Buble! Sursa foto: Instagram

Lidia Buble a povestit la un moment dat că era atât de îndrăgostită de creatorul de modă, încât obișnuia să doarmă cu poza lui sub pernă. Iar atunci când l-a văzut în realitate pentru prima dată, a fost de-a dreptul emoționată.

Cătălin Botezatu a venit în Deva, orașul natal al Lidiei, pentru o prezentare de modă și o lansare de carte. Atunci când a aflat de eveniment, artista a fost în culmea fericirii.

“În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fată obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

ADVERTISEMENT

Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserică și acasă.”, a mărturisit cântăreața pentru kfetele.ro.

Lidia Buble a spus că nu a avut ocazia să facă o poză cu designerul la acel eveniment din cauză că nu avea un telefon pentru așa ceva.

“Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face.”

ADVERTISEMENT

Se pare că pasiunea Lidiei Buble pentru Cătălin Botezatu s-a estompat atunci când l-a întâlnit pe Răzvan Simion. După o relație de cinci ani, cei doi s-au despărțit în această vară.

Cântăreața a fost acuzată că are o relație cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, după ce au lansat o melodie împreună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri