Life

Cum au fost surprinși Smiley, Gina Pistol și Josephine. Fanii au reacționat imediat

Gina Pistol și Smiley au postat o mulțime de fotografii din vacanță. Artistul a atras însă atenția cu ultima postare. În dreptul acesteia a scris și un mesaj emoționant.
19.01.2022 | 14:12
Cum au fost surprinsi Smiley Gina Pistol si Josephine Fanii au reactionat imediat
Cum au fost surprinși Smiley, Gina Pistol și Josephine. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente din viață alături de fiica lor, Josephine.

Cântărețul a dorit să împărtășească cu fanii săi un moment special.

A postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și fetiță. Părinții o țin de mânuțe pe Josephin, care a făcut deja primii pași.

ADVERTISEMENT

Cum au fost surprinși Smiley, Gina Pistol și Josephine

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță exotică împreună cu micuța Josephine. Cele două vedete și-au ținut fanii la curent cu tot ce au făcut și au postat o mulțime de fotografii inedite.

Ultima postare făcută de artist i-a înduioșat pe fani. Acesta este extrem de fericită pentru poate să fie alături de fiica sa în cele mai emoționante momente.

ADVERTISEMENT

În fotografie cei trei se plimbă, iar fetița face câțiva pași ajutată de părinții ei. Josephine a împlinit 10 luni și cel mai probabil cât de curând nu va mai avea nevoie de ajutor pentru a merge. Alături de fotografie, Smiley a postat și un mesaj emoționant.

“Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim, Josephine!”, a scris artistul pe Facebook.

Smiley, Gina Pistol
Smiley, Gina Pistol și fetița lor în vacanță

Fanii au reacționat imediat

Internauții au reacționat imediat și au postat zeci de comentarii.

“Să va trăiască fetița și multă sănătate și tot ce vă doriți. Și să rămâneți mereu așa zâmbitori și împreună.

ADVERTISEMENT

Foarte adevărat! Bucurați-vă de momentele care le petreceți împreună, timpul trece repede, nici nu știi ce repede… Să fiți sănătoși și fericiți!

Să fie sănătoasă, să va bucurați împreună, mulți ani și multe vacanțe!

Dragă de ea, ce repede a trecut timpul! Vin frumusețile adevărate ale copilăriei unui copil minunat precum este a voastră fiică.

Sunteți superbi, ce repede a trecut timpul deja prințesa voastră face primi pași, sunt clipe de neuitat. Să vă trăiască prințesa si să vă aducă multe bucurii!!”, sunt câteva dintre mesajele postate.

ADVERTISEMENT