Life

Cum au grijă Antonia și Alex Velea unul de celălalt. Cântăreața a dezvăluit ce fac zilnic împreună pentru a arăta bine

Antonia și Alex Velea arată bine, iar pentru aspectul lor fizic, cei doi fac o serie de sacrificii. Cum au grijă unul de celălalt? Artista a făcut dezvăluiri despre relația ei.
05.08.2022 | 16:56
Cum au grija Antonia si Alex Velea unul de celalalt Cantareata a dezvaluit ce fac zilnic impreuna pentru a arata bine
Antonia și Alex Velea, un cuplu împlinit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a făcut câteva declarații proaspete despre relația ei cu Alex Velea. Cântăreața a dezvăluit secretele siluetei sale, menționând că ambiția pe care o are pentru a arăta bine este însuflată de partenerul ei de viață.

Antonia și Alex Velea se ambiționează reciproc pentru a se menține în formă

Antonia și Alex Velea se susțin reciproc și sunt mai tot timpul împreună, evident, exceptând perioadele din săptămână când au concerte sau evenimente în locuri diferite.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum reușește să se mențină în formă, fiind mamă a trei copii, doi băieți și o fată, vedeta a spus că organizarea e punctul ei forte. De asemenea, are mare noroc cu Alex Velea, cel care îi ridică moralul de fiecare dată când trebuie să meargă la sală. Cei doi se antrenează împreună.

„Mă organizez cu timpul, asta fac. Lăsăm copiii la școală, la grădi, și noi plecăm la sală. Încercăm să mâncăm cât mai sănătos”, a spus Antonia la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artista a completat și cu câteva mărturisiri despre ce ține închegată povestea ei de iubire cu Velea. În opinia interpretei hit-ului „Marabou”, comunicarea este de bază în relația ei.

Antonia a mai dezvăluit că până acum nu i-a dat motive de gelozie iubitului ei, și nici el nu a făcut-o să fie temătoare cu privire la viitorul lor comun.

ADVERTISEMENT
Antonia și Alex Velea au niște trupuri de invidiat. Foto: Instagram

„Dacă ne supără ceva, vorbim despre asta”

„Consider că dacă ești într-o relație, e normal să fii gelos. Nu ne dăm motive. Nici eu lui, nici el mie. Comunicarea e foarte importantă. Dacă ne supără ceva, vorbim despre asta”, a continuat Antonia.

Antonia e, pe lângă o artistă talentată, și extrem de frumoasă. În ciuda felului în care arată, partenera lui Velea nu a făcut niciodată paradă cu aspectul fizic, ba chiar și-a asumat public inclusiv micile imperfecțiuni, cum ar fi vergeturile.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a aliniat de curând listei personalităților publice care au criticat declarațiile controversate făcute de George Buhnici despre femeile care au celulită și vergeturi și ”își permit” să meargă așa la plajă.

ADVERTISEMENT