Fotbal intern

Cum au jucat “perlele” de zeci de milioane ale lui Gigi Becali în derby-ul cu CFR Cluj! Șase jucători U-23 în “primul 11”

15.06.2020 | 15:03
Cum au jucat perlele de zeci de milioane ale lui Gigi Becali in derbyul cu CFR Cluj Sase jucatori U23 in primul 11
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut primul meci după restartul din Casa Pariurilor Liga 1, scor 0-1, împotriva celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii au avut o evoluție bună, însă singurul gol de pe tabelă a fost marcat de Ovidiu Popescu, în proprie poartă. FCSB a ratat multe ocazii și odată cu acest meci, echipa lui Vintilă este aproape să piardă titlul. 

Cum au jucat “perlele” de zeci de milioane ale lui Gigi Becali în derby-ul cu CFR Cluj!

Însă, un alt obiectiv al lui Gigi Becali pe lângă cele de performanță sunt cele de vânzare de jucători. Patronul echipei speră să obțină profituri uriașe din transferuri și, o mare parte din strategia clubului este cea de a promova agresiv tinerii. Drept dovadă, în derby, numai puțin de 6 jucători sub 23 de ani au fost titulari în echipa roș-albastră: Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Dennis Man, Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Dar, cum au evoluat tinerii lui Gigi Becali în confruntarea cu CFR Cluj? FANATIK are cifrele InStat din derby, iar unii dintre jucători s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, chiar dacă rezultatul final nu a fost cel așteptat de roș-albaștrii.

Florinel Coman, principala marfă de export a FCSB pentru această vară!

Florinel Coman (22 de ani) este principala marfă de export a lui Gigi Becali. Patronul vrea să îl vândă cu 20 de milioane de euro, însă deocamdată nicio echipă nu este dispusă să dea această sumă. Cu toate acestea, Florinel nu duce lipsă de oferte, iar agentul Giovani Becali a anunțat în FANATIK transferul atacantului încă din această vară.

ADVERTISEMENT

Coman nu a făcut un meci extraodinar la Cluj, însă a avut câteva șanse bune de a marca. A trimis cinci șuturi spre poarta lui Arlauskis, dintre care trei au fost cu greu apărate de portarul celor de la CFR Cluj. În indexul InStat, Florinel a acumulat 259 de puncte.

Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren!

Dennis Man este cealaltă mare speranță a lui Gigi Becali la un profit uriaș. Atacantul FCSB-ului a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, însă i-a lipsit golul. Man a șutat de cinci ori la poartă și de trei ori pe spațiul ei, însă Arlauskis a fost magic și nu a putut fi învins, în ciuda ocaziilor mari ratate de FCSB.

ADVERTISEMENT

Man are un index de 292 de puncte, fiind al doilea om din echipă, după Bogdan Planic. Atacantul arată o formă fizică foarte bună și dacă va continua așa, este posibil să vedem ca la finalul campionatului o ofertă importantă și pentru extrema de 21 de ani a lui Gigi.

Răzvan Oaidă, evoluție dezamăgitoare!

Darius Olaru a fost adus de la Gaz Metan Mediaș și pare că s-a integrat foarte bine la FCSB. Mijlocașul de 22 de ani al roș-albaștrilor a făcut un meci bun, a fost activ. A șutat pe poartă, a dat multe pase precise. Indexul InStat al lui Darius Olaru a fost de 289 de puncte.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost poreclit de Gigi Becali “Messi al portarilor”. Goalkeeperul adus cu scandal de la U Craiova nu a avut ce să facă la gol, iar în rest nu prea a avut ce să apere, CFR Cluj nefiind activă pe faza ofensivă, mai ales după gol. Vlad a avut un Index InStat de 248 de puncte.

Răzvan Oaidă a fost o dezamăgire. Mijlocașul la închidere adus de la FC Botoșani a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. Cu puține realizări și cu destul de multe greșeli, Oaidă a avut un Index InStat de 231 de puncte.

Adrian Petre a părut din alt film după ce a intrat

Olimpiu Moruțan a intrat în partea secundă pe teren. S-a zbătut mult, a făcut 2 driblinguri și a avut un procent de 91% la capitolul preciziei paselor. A câștigat 71% dintre dueluri și a avut, în final, un Index de 255 de puncte.

Adrian Petre a intrat și el pe teren în partea secundă. Însă nu a fost niciun moment în meci. Atacantul adus din Danemarca nu pare să se fi acomodat încă la FCSB, însă este și greu de crezut asta, în condițiile în care a fost transferat în februarie la FCSB și acesta este primul meci după trei luni de pauză.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 2,37 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT