Life

Cum au petrecut și ce au pus pe masa de Crăciun cei trei Chefi la cuțite: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cei trei chefi la cuțite de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se bucură de Crăciun alături de persoanele dragi lor.
25.12.2021 | 11:35
Cum au petrecut si ce au pus pe masa de Craciun cei trei Chefi la cutite Catalin Scarlatescu Sorin Bontea si Florin Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu s-au dezis de bunătățile pe care știu să le prepare de sărbători. Pentru cei trei chefi de la Antena 1, Crăciunul este cu adevărat magic.

Pe conturile lor de Instagram, aceștia le-au împărtășit fanilor câteva dintre bucățile pe care le-au pus pe masă. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu s-au pregătit doar cu rețete alese, majoritatea specifice Crăciunului, și au avut grijă ca și căminul lor să arate ca un basm, de sărbători.

ADVERTISEMENT

Casele chefilor au fost împodobite cu luminițe, iar la brazii de Crăciun, copiii au așteptat cadourile de la Moș. Unul dintre cei trei bucătari, a făcut notă discordantă și petrece sărbătorile departe de țară.

Ce au pus pe masă cei trei chefi la cuțite: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Este vorba despre Cătălin Scărlătescu, cel care de ceva vreme se află în vacanță alături de noua sa iubită, a cărei identitate este încă un mister pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Scărlătescu a publicat pe Instagram un videoclip cu bunătățile de care se bucură el de sărbători. Nici pomeneală de sarmale, cozonaci sau răcituri. Bucătarul a dat-o pe fructe de mare anul acesta, cunoscut fiind faptul că este un fan al lor!

Sorin Bontea s-a bucurat de prezența familiei în Ajunul Crăciunului. Renumitul chef s-a filmat în timp ce pregătea jumările pentru cei dragi și pentru oaspeții care urmau să îi treacă pragul casei.

ADVERTISEMENT

Bontea n-a putut sta pe bară și i-a dat astfel o mână de ajutor soției. Îi place atât de mult să gătească încât nu putea să nu se desfășoare cu ocazia acestor sărbători.

Stânga: Florin Dumitrescu și familia, jos: Cătălin Scărlătescu consumă fructe de mare de Crăciun. Dreapta: jumările preparate de Sorin Bontea. Foto: Instagram

Florin Dumitrescu a mâncat 12 sarmale la o masă

Cât despre Florin Dumitrescu, acesta s-a lăudat că a doborât un record de Crăciun. A mâncat nu mai puțin de 12 sarmale la o masă, provocându-i pe fani să spună ei cu ce s-au delectat.

ADVERTISEMENT

De la masa de Crăciun a chefului nu au lipsit nici cozonacii și celelalte preparate din carne de porc specifice acestei perioade a anului.

Pe lângă imaginile publicate cu cei dragi, chefii au împărtășit fanilor și câteva filmulețe cu unele dintre cele mai cunoscute rețete pe care aceștia le-au preparat, devenite virale în mediul online.

De altfel, rețetele celor trei sunt extrem de căutate, mai ales că ei gătesc destul de rar pe micul ecran. În postura de jurați în show-ul de la Antenă, aceștia dau mai degrabă indicații și degustă din preparatele concurenților.

 

ADVERTISEMENT