Fotbal intern

Cum au petrecut George Puşcaş si colegii lui victoria din meciul cu Ţara Galilor! Manele în autocarul naţionalei! Video

12.10.2018 | 23:52
Cum au petrecut George Puscas si colegii lui victoria din meciul cu Tara Galilor Manele in autocarul nationalei Video

George Puşcaş şi colegii lui de la naţionala de tineret a României au sărbătorit în autocar victoria cu Ţara Galilor U21, scor 2-0. Tricolorii antrenaţi de Mirel Rădoi sunt la un pas de calificarea la Campionatul European U21 din vara anului trecut şi au dat tonul startul petrecerii la finalul meciului de la Cluj.

Fotbalistul lui Palermo a făcut un clip video live pe contul său de Instagram în care se bucura de victoria din meciul cu Ţara Galilor U21. La început, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi au ascultat pentru câteva secunde piesa “Un’estate italiana”, imnul Campionatului Mondial din 1990, desfăşurat în Italia, unde se va juca şi Europeanul U21 din 2019. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cum au petrecut pe manele George Puşcaş si colegii lui victoria din meciul cu Ţara Galilor

După piesa “Un’estate italiana”, care nu a prins în rândul jucătorilor de la naţionala de tineret a României, George Puşcaş şi colegii lui au petrecut pe manele victoria din meciul cu Ţara Galilor. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi au ascultat, printre altele, piesa “Locul unu’, numai unu'” a lui Nicolae Guţă, moment în care fotbaliştii au început spectacolul în autocar. Pentru a merge la Campionatul European U21 din 2019, naţionala de tineret mai are nevoie de un punct din meciul cu Liechtenstein, partidă care se va disputa marţi, de la ora 21:00.

Jucătorii naționalei de tineret după România-Tara Galilor 2-0

Gepostet von Banca de rezerva am Freitag, 12. Oktober 2018