Fotbal intern

Cum au petrecut jucătorii de la FCSB Crăciunul! Aris Soiledis, la New York. Ioan Hora a fugit de frigul din România

25.12.2019 | 14:34
Cum au petrecut jucatorii de la FCSB Craciunul Aris Soiledis la New York Ioan Hora a fugit de frigul din Romania
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB au intrat în vacanță într-o notă pozitivă, terminând anul pe podium după opt victorii obținute în ultimele nouă etape. Fotbaliștii „roș-albaștri” au postat pe conturile de Instagram mesaje de Crăciun, alături de poze cu locurile în care își petresc sărbătorile de iarnă, Aris Soiledis și Ioan Hora remarcându-se cu cele mai spectaculoase alegeri (VEZI MAI MULTE ÎN GALERIA FOTO).


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 11.75 este cota pentru „Scor corect: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ioan Hora, departe de frigul din România

Ioan Hora, atacant care a primit puține șanse la FCSB în prima parte a campionatului, a ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă departe de România. Fotbalistul de 31 de ani a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care apare, alături de fiica sa, la o piscină.

Un alt fotbalist care își petrece Crăciunul departe de casă este grecul Aris Soiledis. În Ajuns, fundașul stânga a anunțat pe Instagram că este în avion, cu destinația New York.

ADVERTISEMENT

Juvhel Tsoumou, care a impresionat la debutul la FCSB, marcând golul decisiv al victoriei cu Universitatea Craiova, a postat o fotografie în care apare alături de familie, cu mesajul: „Vă doresc tuturor un Crăciun fericit! Bucurați-vă de timpul petrecut alături de familie și Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Iulian Cristea a transmis „Crăciun fericit” urmăritorilor de pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare alături de iubita lui, Raluca. Aceeași urare a apărut și pe contul lui Dragoș Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru se alătură în ianuarie

Darius Olaru a fost acontat de Gigi Becali în vară, plătind celor de la Gaz Metan Mediaș 600.000 de euro, dar se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă în ianuarie.

Internaționalul român de tineret a transmis urmăritorilor un mesaj de Crăciun, prin intermediul rețelelor de socializare: „Fie ca dragostea Domnului să vă lumineze casa și fiecare zi a vieții. Crăciun fericit!”.

ADVERTISEMENT

Adi Popa a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubita sa Mădălina, în vârstă de 23 de ani, alături de mesajul: „Vă dorim un Crăciun magic și să fiți înconjurați de toți oamenii pe care îi iubiți. Sărbători frumoase!”.

Vacanța se termină pe 7 ianuarie

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, reunirea lotului de la FCSB este programată pe 7 ianuarie, când se va efectua și vizita medicală premergătoare cantonamentului.

„Roș-albaștrii” se vor antrena trei zile la baza din Berceni, iar pe 11 ianuarie vor pleca în Spania, la Marbella, unde vor disputa și patru partide amicale, cu Lokomotiv Moscova, Karlsruhe, Basel și Jeonbuk FC, din Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT