Sport

Cum au petrecut de Revelion fotbaliștii de la FCSB. Show total făcut de Andrea Compagno. Foto

Jucătorii FCSB-ului au făcut show de Revelion, înainte de reluarea pregătirii și plecarea în cantonamentul din Antalya (Turcia).
01.01.2023 | 14:34
5 ianuarie e data la care are loc reunirea lotului FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii și jucătorii săi au petrecut în stil mare în „Noaptea dintre Ani”. Majoritatea au ales să rămână în România, în timp ce alții au ales locații exotice precum Zanzibar sau Oman.

Jucătorii FCSB-ului au intrat în stil mare în 2023. Cum au petrecut Andrea Compagno, Florinel Coman sau Andrei Cordea

Mihai Pintilii a petrecut în familie de Revelion, alături de accidentații Ovidiu Popescu și Ionuț Panțîru. Antrenorul FCSB-ului este nașul mijlocașului defensiv.

ADVERTISEMENT
Mihai Pintilii a petrecut de Anul Nou alături de Ovidiu Popescu
Mihai Pintilii a petrecut de Anul Nou alături de Ovidiu Popescu.

Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la FCSB în acest moment, a sărbătorit de Revelion alături de iubita sa și sora lui, Andreea, de care e nedespărțit.

Andrei Vlad a avut parte de un Revelion de vis la munte, alături de iubita sa și de un concert live de cinci stele.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au lăsat destinațiile exotice și au stat alături de fetiță și de fotbaliștii Adrian Rus și Andrei Ciobanu.

Florinel Coman, alături de Adrian Rus și Andrei Ciobanu
Florinel Coman, alături de Adrian Rus și Andrei Ciobanu

Ștefan Târnovanu și iubita sa au petrecut pe străzile din Roma și au admirat un foc de artificii impresionat în fața celebrului Coloseum din capitala Italiei.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a preferat și el să se bucure de familie în ultima și în prima zi din an, acasă la Tallin, capitala Estoniei.

Andrea Compagno știe să se distreze cel mai bine

Andrea Compagno, golgheterul Ligii 1, e în vacanță în Oman, la un resort de lux de la Oceanul Indian, iar atacantul FCSB-ului a făcut senzație pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andrea Compagno, în formă maximă de Anul Nou
Andrea Compagno, în formă maximă de Anul Nou.

Darius Olaru a optat pentru Londra. Mijlocașul pe care Gigi Becali speră să ia milioane de euro se află în Anglia alături de partenera sa.

Bogdan Rusu e pe făraș la FCSB, însă a optat și el pentru o vacanță exotică în Zanzibar, alături de soția sa și de copil.

Adrian Șut a fost la Oradea alături de iubita sa și așteaptă vești cu privire la transferul său de la FCSB. Gigi Becali ar urma să obțină trei milioane de euro, așa cum FANATIK a anunțat.

David Miculescu a plecat și el în țările arabe. S-a fotografiat în Dubai, unde a mers și Risto Radunovic.

FCSB se reunește pe 5 ianuarie când jucătorii vicecampioanei României vor efectua vizita medicală. Trei zile mai târziu, jucătorii vor pleca la Belek în Antalya, unde vor efectua un stagiu de pregătire până pe 20 ianuarie, cu doar două înainte de meciul de la Sibiu cu Hermannstadt.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „peste 0,5 goluri în prima repriză” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT