Cum au petrecut Paștele foștii concurenți de la Survivor România. Imagini de colecție de la Moroșanu, Simona Hapciuc, Elena Ionescu și alții

SPECIAL FANATIK
Dan Suta   
în Life
03/05/2021, 12:25
Cum au petrecut Paștele foștii concurenți de la Survivor România. Imagini de colecție de la Moroșanu, Simona Hapciuc, Elena Ionescu și alții SPECIAL FANATIK
Elena Ionescu, Iancu Sterp, Simona Hapciuc și Cătălin Moroșanu - foști concurenți Survivor România din sezoanele 1 și 2. Foto: Instagram

Foștii concurenți de la Survivor România (sezonul 1 și 2) au petrecut Paștele alături de familiile lor, arătându-le fanilor pe rețelele de socializare cum au sărbătorit ziua Învierii Domnului.

Simona Hapciuc, Majda Aboulumosha, Cătălin Moroșanu, Elena Ionescu și Iancu Sterp au ținut să fie aproape de familie cu ocazia acestei sărbători, considerată cea mai importantă din calendarul creștin-ortodox.

Simona, Majda și Elena au fost împreună cu copiii lor, căci pentru o mamă nu există nicio bucurie mai mare decât a fi alături de cel sau cea căruia i-a dat viață mai ales într-o astfel de zi de sărbătoare.

Elena Ionescu, Paște fericit cu băiatul ei

Elena Ionescu a petrecut duminica Învierii în parc împreună cu băiatul ei, pentru care a luptat în primul sezon de la Survivor România, pe care l-a și câștigat, de altfel.

Cântăreața nu a uitat de tradiție și a ciocănit ouă împreună cu băiețelul ei, după cum reiese dintr-o imagine pe care a postat la masa de Paște pe Instastory.

Și Simona Hapciuc a petrecut toată ziua alături de Dimitrie, băiatul pe care publicul de la Survivor a avut ocazia să îl cunoască din diferite emisiuni, cel pentru care s-a dus în Republica Dominicană, însă nu a reușit să câștige așa cum s-a întâmplat cu Elena Ionescu.

Simo l-a filmat pe Dimi în haine de sărbătoare în Duminica Învierii, pedalând de zor o bicicletă pe care i-a făcut-o cadou.

Majda a postat imagini alături de fiica ei urându-le urmăritorilor de pe Instagram sărbători fericite și clasicul „Hristos a înviat”. Totodată, vedeta i-a ținut la curent pe fani cu o nouă rețetă brevetată de ea, căci se știe că fosta concurentă de la Survivor România este o cofetară de excepție.

majda survivor românia
Majda Aboulumosha, sărbătoare alături de fata ei
elena ionescu simona hapciuc
În stânga: Elena Ionescu ciocănind ouă roșii cu băiatul ei; în dreapta: fiul Simonei Hapciuc bucurându-se de sărbătoare pedalând

Iancu Sterp de la Survivor România 1, flori pentru mama Geta

Cătălin Moroșanu a ținut să facă o urare fanilor împreună cu mama lui. În noaptea de Înviere, sportivul s-a pozat cu o lumânare și un ou roșu în mână, respectând și el tradiția.

cătălin moroșanu survivor românia
Cătălin Moroșanu i-a cerut mamei sale să transmită un mesaj celor de pe TikTok

Într-o postare de pe Instastory, Moro i-a cerut mamei sale să adreseze un mesaj celor de pe TikTok, iar aceasta a bufnit în râs: „Zi și matale un mesaj către noua generație pe care o critici. Zi și matale ceva”.

iancu sterp
Iancu Sterp a cumpărat flori pentru mama lui de Paște. În dreapta, alături de prietenii săi buni

Iancu Sterp, finalistul primului sezon Survivor România, s-a dus la piață în Petrila să îi cumpere flori de primăvară mamei sale, iar seara a petrecut-o alături de familie, la tradiționala masă de Paște.

Fratele lui Culiță s-a și distrat alături de cei mai buni prieteni, dar a fost și la muncă pe câmp.

 

 

 

Închide ×