Sport

Cum au petrecut starurile fotbalului mondial Crăciunul. Între familie și pregătirile pentru Boxing Day. Galerie foto

Pentru multe vedete din fotbal, Crăciunul înseamnă clipe alături de cei dragi, însă nu și pentru cei din Premier League, care au, conform tradiției, etapa de Boxing Day.
25.12.2022 | 21:42
Cum au petrecut starurile fotbalului mondial Craciunul Intre familie si pregatirile pentru Boxing Day Galerie foto
Chiar dacă au meci de campionat luni, de Boxing Day, jucătorii lui Liverpool nu au uitat de spiritul Crăciunului. Foto: Liverpool FC
ADVERTISEMENT

Implicați, în marea majoritate a timpului, în antrenamente sau competiții, sportivii prețuiesc fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. Crăciunul nu face excepție, și o probează și imaginile în care Messi, Lewandowski, Neymar, și alte vedete de top ale fotbalului mondial apar alături de familie.

Există însă și alte vedete pentru care aceste momente sunt extrem de puține, iar libertatea de a le petrece cu mese îmbelșugate lipsește. Cei din Anglia, pentru că se joacă de Boxing Day. Dar nu numai.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, Crăciun cu familia. În vizită a sosit și bunul său prieten, Suarez

Campionatele de top ale Europei au fost întrerupte pe perioada Campionatului Mondial. Însă fotbalul de top revine la putere. Deja, în Anglia, inclusiv granzii, au jucat în Cupa Ligii. Iar acum încep să se reia campionatele.

Astfel că s-a sunat adunarea. Inclusiv pentru cei care au ajuns în fazele avansate ale competiției. Și au beneficiat de zile libere într-o perioadă în care colegii lor deja se pregăteau intensiv.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Crăciunul, ori Ajunul, au reprezentat pentru fotbaliștii de top prilejul de a se bucura de căldura căminului. După caz, alături de rude, iubite sau familie.

După ce a câștigat titlul mondial cu Argentina, Leo Messi a primit acceptul de a reveni la echipă după Anul Nou. Chiar dacă în Franța este programată o rundă de campionat chiar săptămâna viitoare. Iar PSG va juca, pe 28 decembrie, acasă, cu Strasbourg.

ADVERTISEMENT

A decis, scrie Clarin, să rămână acasă, la Rosario. Și a primit vizita fostului său coleg de la FC Barcelona, Luis Suarez, sosit, pe 22 decembrie, alături de soția sa, Sofía Balbi, și băiețelul lor.

Leo și Antonella Rocuzzo au oferit însă doar o imagine a familiei lor alături de bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Și colegul său de la PSG, Neymar, a petrecut Crăciunul alături de familie. Și a postat o fotografie elocventă în acest sens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Kylian Mbappe a postat o fotografie alături de fratele său, Ethan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Și starurile din La Liga mai au parte de câteva zile de liniște

Jucătorii din La Liga au avut și ei parte de clipe liniștite, alături de cei dragi. Căci competiția se reia în a doua jumătate a săptămânii viitoare.

Unele dintre cele mai virale postări au fost cele în care Robert Lewandowski s-a bucurat de compania celor dragi. Polonezul a oferit mai multe imagini pe Instagram, inclusiv una din această dimineață, alături de soția sa și de fete, Klara și Laura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

 

Clipe ”furate” pentru jucătorii din Premier League, căci urmează Boxing Day

Lucrurile sunt mai complicate însă pentru jucătorii din alte campionate. Iar de notorietate este faptul că, an de an, pe 26 decembrie, se joacă în Insulă.

Dintre ”granzi”, Chelsea, Manchester United, care joacă doar marți, și Manchester City, care întâlnește, miercuri, în deplasare, pe Leeds, au cumva noroc.

Nu este însă cazul celor de la liderul Arsenal, al lui Liverpool, ori al lui Tottenham. Care vor evolua chiar mâine. Acest lucru nu i-a împiedicat însă pe jucători să se bucure, fie și cu ”restricții”, de momente alături de cei dragi. Imaginile sunt sugestive.

  • Darwin Nunez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darwin Nuñez Ribeiro (@darwin_n9)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

 

ADVERTISEMENT