Fotbal intern

Cum au pregătit clujenii derby-ul cu FCSB! Preşedintele Mureşan i-a scos la grătar pe elevii lui Conceicao

12.09.2018 | 19:16
Cum au pregatit clujenii derbyul cu FCSB Presedintele Muresan ia scos la gratar pe elevii lui Conceicao

Jucătorii CFR-ului au profitat de pauza competițională și au petrecut o zi împreună! Fotbaliștii, alături de familiile lor au fost invitaţii preşedintelui Iuliu Mureşan la un grătar. Printre discuţii s-a aflat şi derby-ul cu FCSB pe care clujenii spun că l-au pregătit ca la carte. De altfel, şeful ardelenilor pare că s-a liniștit după nebunia din ultimele zile. Mureșan a avut un discurs uluitor în vestiar, în fața jucătorilor, pe care i-a anunțat că lucrurile sunt pe cale să se îndrepte. FANATIK.RO a fost cea care a aflat cu ceva timp în urmă ce le-a transmis Mureșan lui Culio și compania, care se așteptau să audă noutăți vizavi de un nou antrenor, după ce  s-a discutat foarte mult în ultima săptămâna despre înlocuirea lui Toni Conceicao.

Dar în loc să afle astfel de informații, jucătorii CFR-ului au asistat la un discurs uluitor din partea președintelui Mureșan. Acesta le-a vorbit despre luptele pentru putere din cadrul conducerii, nu despre situația extrem de dificilă prin care trece campioana en-titre. „Gata! Am câștigat războiul! E greu să mă dea cineva jos pe mine de la CFR”, au fost cuvintele însoțite de un zâmbet larg al oficialului ardelean. Jucătorii bănuiau ce va urma, pentru că Mureșan i-a anunțat că vor continua cu Toni Conceicao antrenor. Nimeni altul decât omul lui Mureșan, pentru care președintele a insistat să fie adus în locul lui Edi Iordănescu.

Cum au pregătit clujenii derby-ul cu FCSB! Mureşan şi Conceicao îşi strâng mâinile la grătar
Iuliu Mureşan şi Antonio Conceicao petrec la grătar înaintea jocului cu FCSB

Cum au pregătit clujenii derby-ul cu FCSB!

Iar cireașa pe tort a venit imediat, pentru că Iuliu Mureșan a invitat toți jucătorii la el acasă. „Vineri vă aștept pe toți la mine, la grătar”, a fost anunțul său. Şi jucătorii n-au ezitat acceptând invitaţia preşedintelui. Aceştia au venit alături de şoţii, prietene şi copii. La petrecere a participat şi antrenorul Antonio Conceicao al cărui post este în pericol înaintea partidei cu FCSB.  Preşedintele CFR-ului Iuliu Mureşan, a vorbit şi despre posibila demitere a portughezului. Oficialul echipei din Gruia susţine că nu s-a pus problema ca tehnicianul să plece de la echipa campioană.

Mureşan a fost cel care a insisat ca Toni Conceicao să îi ia locul lui Edi Iordănescu, în acest debut de sezon. După rezultatul ruşinos cu Dudelange, multă lume s-ar fi aşteptat ca  porturghezul să plece. Dar Conceicao se află în continuare la Cluj: “Conceicao e la antrenament, sunt în tribună.  Nimeni nu e veşnic, doar Ferguson a stat 25 de ani. Nu s-a pus problema să plece. El ţine la club, ar pleca uşor dacă i s-ar cere, dar nu s-a pus problema să plece”, a spus Mureşan, pentru un post de televiziune.

Cum au pregătit clujenii derby-ul cu FCSB! Ioniţă şi alţi jucători trag cu arcul
Alex Ioniţă, un rival declarat al FCSB-ului, se distrează înaintea partidei cu roş albaştrii

FCSB îl poate da afară pe Conceicao

Jucătorii clujeni s-au distrat de minune la petrecerea dată de Iuliu Mureşan. Grătarul şi berea n-au lipsit, dar atmosfera se poate schimba repede. Forţat să câştige jocul cu roş albaştrii pentru a rămâne antrenor la CFR Cluj, Antonio Conceicao s-a bazat până acum pe contract şi a avut noroc pentru că patronul Nelu Varga nu a fost mulţumit de recomandările primite de la Toni Curea. Ultimul este cel care l-a propus pe Maqueda drept principal în Gruia şi l-a adus pe Baptista în calitate de mare vedetă. Nu a durat mult până când finanţatorul a observat că cel poreclit Bestia e departe de forma de altădată şi că nu are cum să-i garanteze nici titlul şi nici intrarea în grupele Europa League.  Astfel, Conceicao şi-a mai câştigat câteva zile ca antrenor la CFR, dar un eventual eşec împotriva principalei rivale, FCSB ar duce ecartul deja la 5 lungimi.

2 puncte sunt între FCSB şi CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano