Sport

Cum au reacţionat conducătorii lui CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor: “Nu mi-a venit să cred”

CFR Cluj a fost eliminată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după 2-4 la general, contra lui Young Boys, iar ardelenii vor continua în play-off-ul Europa League.
11.08.2021 | 14:30
Cum au reactionat conducatorii lui CFR Cluj dupa eliminarea din Liga Campionilor Nu mia venit sa cred
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost eliminată din Champions League, după ce a pierdut meciul de la Berna, cu Young Boys, scor 1-3, iar conducătorii clubului au reacţionat prompt.

Conducerea CFR-ului, dezamăgită după meciul cu Young Boys

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii celor de la CFR Cluj, s-a arătat şocat, miercuri dimineaţă, de forţa de joc a lui Young Boys Berna, care a avut puterea de a marca de trei ori în 20 de minute şi a întors scorul în returul cu CFR Cluj, câştigat cu 3-1 pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

“E foarte, foarte clar că au meritat victoria, nu se poate pune problema că nu au meritat. Să dai trei goluri în 20 de minute după ce eşti condus cu 1-0…Fantastic!

Nu credeam în minutul zece că-şi vor reveni rapid, dar m-au surprins tare şi merită victoria. Am spus asta ca să nu spun lucruri neplăcute despre echipa noastră. Aşa a fost şi în meciul tur, am dat un gol rapid, după care asta a fost, din păcate.

ADVERTISEMENT

Să iei trei goluri în 20 de minute e şocant! Cert e că nu merităm să fim acolo din moment ce luăm aşa bătaie. Nu mi-a venit să cred, nu puteam să cred (n. red – că echipa a încasat trei goluri în 20 de minute), a fost ceva şocant!

Aseară mi-am dat seama că nu e locul nostru acolo. Suntem într-o etapă în care trebuie să ne gândim că jucăm cu echipe bune. E absolut normal şi logic. Din punctul ăsta de vedere, sunt încântat că am ajuns să jucăm cu astfel de echipe.

ADVERTISEMENT

Să vedem cum vom juca! Conference League e un succes, dar eu mi-aş dori să ne calificăm în grupele Europa League. Pornim de la 0-0, să vedem.

“M-a supărat Păun, dar vreau să-l înţeleg. A fost frustrat, şi-a dorit…A fost dezolat că arbitrul a fluierat un henţ. A făcut acel gest, dar îl înţeleg. Sunt emoţii, nu e uşor. A fost emoţionat, doritor. Asta a fost, ce să zicem?”, a spus Ştefan Gadola, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță, atac la CFR după eliminarea din Champions League

Prestația campionilor a fost însă modestă, astfel că au apărut și criticile. Jucătorii grupării din Gruia sunt arătați cu degetul, dar aceste ”săgeți” sunt îndreptate, indirect, și spre antrenorul Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

“Ce s-a întâmplat la Cluj, s-a întâmplat şi la Berna după primele 20 de minute. Adevărul este că am întâlnit o echipă foarte puternică, s-a văzut diferenţa de valoare, şi individual, şi ca echipă, şi ca organizare din toate punctele de vedere.

Asta e realitatea, n-avem ce face! Dacă ajungi în Champions League, trebuie să faci achiziţii de valoare! CFR a luat nişte jucători buni, dar liberi de contract: Bouhenna, Rodriguez. Trebuie să investeşti şi să aduci 3-4 jucători de mare valoare. 

”Acum un an, am jucat cu Celtic şi n-a fost o diferenţă fizică. Acum a fost o diferenţă fizică de la cer la pământ. Noi n-am putut să alergăm.

CFR Cluj e mai slabă faţă de anul trecut, din toate punctele de vedere. Nu mi-a plăcut de când a început campionatul, nu mi-a plăcut nici cu Lincoln.

Nu mai văd jucătorii atât de motivaţi, nu ştiu ce se întâmplă. Anul trecut, jucătorii mureau unul pentru altul pe teren. Cu Petrescu sau Edi Iordănescu era sacrificiu, asta nu se mai întâmplă acum.

Nu pot să spun despre Marius Şumudică, dar spun ce văd. E clar că echipa suferă şi din punct de vedere fizic. Nu pot să evidenţiez niciun jucător de la CFR”, a declarat Vasile Miriuță.

CFR Cluj părăseşte Liga Campionilor şi va evolua în play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad, care a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, după 1-1 la Belgrad şi 0-1 la Tiraspol. Campioana României are asigurată prezenţa în grupele Conference League dacă va fi eliminată şi din Europa League.