Life

Cum au reacționat fanii Asia Express după eliminarea lui Lorelai și Zarug: “Să ia și bun simț cu ei”

Lorelai și Zarug au părăsit Asia Express în ediția 21 a sezonului 4, după ce au refuzat să termine Cursa pentru ultima șansă. Fanii au reacționat imediat.
21.10.2021 | 08:05
Cum au reactionat fanii Asia Express dupa eliminarea lui Lorelai si Zarug Sa ia si bun simt cu ei
ADVERTISEMENT

Asia Express Drumul Împăraților s-a încheiat pentru Lorelai și Zarug. Cei doi au participat la Cursa pentru ultima șansă și au refuzat să ajungă la destinația unde erau așteptați de Irina Fodor.

Ceilalți concurenți au reacționat imediat, la fel și fanii.

A fost ultima etapă desfășurată în Turcia. De acum, concursul se mută în Georgia.

Lorelai și Zarug nu au mai făcut faţă probelor de la Asia Express

Lorelai și Zarug au fost eliminați de la Asia Express Drumul Împăraților. Aceștia au intrat în Cursa pentru ultima șansă alături de alte două cupluri, Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, vedetele au avut mai multe probe solicitante. Cei care au plecat acasă au fost Lorelai și Zarug, aceștia refuzând să ducă proba la final.

“A fost exact ce promitea, ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva. N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express!” , a spus Zarug la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje au primit Lorelai și Zarug de la fani

Fanii emisiunii au reacționat imediat. Unii s-au bucurat că cei doi au plecat acasă, alții le-au trimis mesaje de susținere.

“Data viitoare să ia și bun simt cu ei. Le-a lipsit cu desăvârșire! Să le fie rușine pentru comportament și toata măscăreala care au făcut-o în emisiune!”

ADVERTISEMENT

“Lipsă de respect față de ceilalți concurenți.”

“Singurii care nu au ce căuta în emisiune”

“Nu știu ce s-a întâmplat cu ei! Au deraiat! Tuturor ne place să râdem, să miștocărim, fa, dar cred că Zarug a greșit concursul la care s-a înscris!! Azi, toata miștocăreala asta, mie mi s-a părut o jignire și o lipsa de considerație fața de celelalte echipe! Nu aș putea spune că îmi pare rău, deși mi-au plăcut mult la început! No, Zarug, fa, acum ai timp sa-ti mai faci tricouri din eșarfele mamei!”

“Foarte mișto sunteți! Multa bafta în proiectele care urmează!”

“Atât au putut, să nu aruncăm cu pietre. Au fost corecți și haioși.”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

ADVERTISEMENT