Sport

Cum au reacţionat fanii Simonei Halep după anunţul despărţirii de Darren Cahill: “Urmează retragerea”

Fanii Simonei Halep au reacţionat imediat după ce Simona Halep a anunţat că s-a despărţit de Darren Cahill.
22.09.2021 | 15:08
Cum au reactionat fanii Simonei Halep dupa anuntul despartirii de Darren Cahill Urmeaza retragerea
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu va mai fi antrenorul ei, iar fanii sportivei din Constanţa au reacţionat pe contul oficial al acesteia. Fostul lider mondial nu a precizat motivul care stă în spatele acestei decizii, însă i-a mulţumit australianului pentru colaborarea frumoasă.

Fanii Simonei Halep au reacţionat după anunţul despărţirii de Darren Cahill

Imediat după ce a postat mesajul că nu va mai fi antrenată de Simona Halep, fanii au luat cu asalt secţiunea de comentarii de pe contul oficial de Facebook al sportivei.

ADVERTISEMENT

“Prezic că urmează anunţul retragerii în curând. Va spune că vrea să-şi întemeieze o familie şi să traiască departe de tenis”.

“E simplu. Familia va conta, nu rezultatele în tenis. A transmis că mai joacă 3 ani”.

“Este cea mai tristă veste pe care am auzit-o în ultimul timp de la Simona. Era foarte bun pentru ea. Te rog, reconsideră decizia. Faceţi o echipă foarte bună, probabil cea mai bună din tenisul feminin. O zi tristă”.

ADVERTISEMENT

“Este ok, chiar dacă te retragi, o faci cu demnitate. Mulţumim pentru bucuriile pe care le-ai adus”.

“Ce? Nu vei mai avea succesul pe care l-ai avut înainte. Darren era cheia succesului tău. Nu înţeleg de ce ai luat această decizie”.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill şi Simona Halep nu sunt la prima despărţire

Simona Halep a început să lucreze cu Darren Cahill în 2016, iar la finalul sezonului 2018, australianul a anunţat că nu o va mai antrena pe jucătoarea din România. Atunci, acesta a susţinut că vrea să fie mai aproape de familie după atâţia ani petrecuţi în circuit.

“După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, anunţat Darren Cahill în 2019.

ADVERTISEMENT

După aproape un an, în toamna lui 2019, Simona Halep a anunţat că va fi antrenată din nou de Darren Cahill. În timpul scurs între cele două momente, românca a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon, alături de Daniel Dobre.

Alături de Darren Cahill, Simona Halep a câştigat Roland Garros în 2018, primul trofeu de Mare Şlem din carieră, dar a reuşit şi să ajungă pe locul 1 WTA.

ADVERTISEMENT