Fotbal intern

Cum au reacţionat fanii Universităţii Craiova după anunţul plecării lui Corneliu Papură: “O luaţi pe urmele lui Becali” / “Veriga slabă”

07.05.2020 | 11:46
Cum au reactionat fanii Universitatii Craiova dupa anuntul plecarii lui Corneliu Papura O luati pe urmele lui Becali  Veriga slaba
ADVERTISEMENT

Fanii au reacţionat imediat după ce Universitatea Craiova a anunţat pe contul oficial de Facebook plecarea lui Corneliu Papură. Părerile suporterilor din Băniei sunt împărţite, unii considerând că acesta era un antrenor potrivit pentru echipă, în timp ce alţii s-au bucurat de veste.

Reacţiile fanilor Universităţii Craiova după anunţul plecării lui Corneliu Papură

Joi dimineaţă, Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Corneliu Papură, antrenorul care îl înlocuise pe Victor Piţurcă la începutul anului. Anunţul a fost intens comentat de suporterii echipei din Băniei, mulţi dintre aceştia considerând că tehnicianul de 46 de ani era o variantă bună.

ADVERTISEMENT

“Mulțumim, Cornel! Succes în continuare și, personal, îmi pare rău că a existat perioada Piţi între cele 2 mandate ale tale. Am fi fost pe locul 1”, “Mulțumim Papură! Ai fost peste Pițurcă”

“Trebuia să i se dea credit până la final. Cu apărarea pe care a avut-o la dispoziţie, a făcut maxim ce se putea face. O consider o veste proastă. Mai ales ca aşa ‘fără experienţă’ cum a fost, a făcut mai multe puncte ca dl. Piţurcă”

ADVERTISEMENT

Mulțumim Corneliu Papură! Cred că a făcut maxim cu lotul care l-a avut la dispoziție. A pus mult suflet în meseria de antrenor al U Craiova (o mare bucurie pentru el și o mare dorință de a reuși). Sper să mai antreneze echipa în viitor”, “O luaţi pe urmele lui Becali”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Sunt şi fani care nu regretă plecarea lui Corneliu Papură de la U Craiova

Chiar dacă mulţi fani au regretat plecarea lui Corneliu Papură de la U Craiova, o bună parte dintre suporteri au apludat decizia. În plus, câţiva dintre susţinătorii echipei din Băniei au susţinut că aducerea lui Marius Şumudică ar aduce un plus la echipă.

ADVERTISEMENT

“La revedere, drum bun! Ai fost veriga slabă”, “Nu consider că e un antrenor slab, doar că nu cred că este ceea ce avem noi nevoie. Nu are carismă, nu este deschis, transparent. Cred că are și ceva probleme de exprimare prin vestiar”

“Un antrenor bun, păcat, dar avem nevoie de un antrenor mult mai puternic şi mai ambițios, să facă istorie. Sper să faceți alegerea perfectă”, “O, ce veste minunată!! Mulţumesc, Universitatea!! De un an de zile o aştept!”

ADVERTISEMENT

“Şumudică ar fi un antrenor perfect pentru Craiova, are un potențial imens în ceea ce face!”, “Şumi e soluţia”, “Eu zic că ar fi bine să vină Iordănescu Jr. sau Șumudică!”, au mai spus fanii oltenilor.

ADVERTISEMENT