Sport

Cum au reacționat Floyd Mayweather și Logan Paul la valul de critici după meciul ”parodie”: ”Mai bun decât mă așteptam”

Criticați și ironizați la scară virală după demonstrativul ”de box”, Floyd Mayweather și Logan Paul au reacționat imediat și au încercat să facă pace cu fanii nemulțumiți.
07.06.2021 | 12:13
Cum au reactionat Floyd Mayweather si Logan Paul la valul de critici dupa meciul parodie Mai bun decat ma asteptam
ADVERTISEMENT

Pugilistul american Floyd Mayweather, fost campion mondial, cu un palmares imaculat în luptele la profesioniști, nu a reușit să-l facă KO pe youtuber-ul Logan Paul, iar fanii celor doi sunt convinși că a fost un meci aranjat.

Ironiile la adresa celor doi au curs în valuri, astfel că Mayweather și Logan au decis să răspundă valului de critici.

ADVERTISEMENT

Mayweather spune că nu l-a cruțat pe Logan

Fostul campion mondial, Floyd Mayweather, citat de Marca, a declarat că nu l-a menajat pe adversarul său, dar nici nu a forțat prea mult.

Mayweather a lăsat să se înțeleagă că pentru el a fost mai importantă distracția, decât să-l trimită la podea pe Logan și spune că acesta a arăta o forța fizică la care nu se aștepta: ”A fost mai bun decât mă așteptam. M-am distrat în ring”, a spus Mayweather.

ADVERTISEMENT

Dacă fostul campion mondial nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect, adversarul său s-a declarat extaziat de performanța de a nu fi fost trimis la podea de fostul box-er.

”La naiba, sunt fericit. O să mă duc acasă și o să mă gândesc: ’M-a lăsat oare Floyd să supraviețuiesc?’ E unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, controlează meciurile pe care le dispută ca nimeni altul.

ADVERTISEMENT

A fost o onoare să fiu în ring cu el și să rezist. A fost unul dintre cele mai mari momente din viața mea! Sunt fericit că am scos-o la capăt. E bătrân, nu mai e la fel de rapid, dar e aproape imposibil să îl lovești”, a reacționat Logan.

Au mimat lupta  pentru a face audiență

Lupta dintre Floyd Mayweather și Logan Paul nu a contat pentru palmaresul fostului campion mondial din ring, neînvins la profesioniști.

ADVERTISEMENT

De altfel, organizatorii întâlnirii au menționat că a fost vorba doar despre o luptă pentru audiențe. Înfruntarea dintre cei doi face parte din seria de întâlniri în ring între sportivi și personalități de pe Internet.

Logan Paul are de 25 de ani, este urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe canalul său de Youtube și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Statele Unite.

  • 40 de milioane de dolari a încasat Floyd Floyd Mayweather pentru disputa cu Logan Paul, acesta alegându-se la rândul lui cu  20 de milioane de dolari.
ADVERTISEMENT