Life

Cum au reacționat Ioniță și Viorica de la Clejani după ce Fulgy ar fi fost prins drogat la volan! ”E major”

Ioniță și Viorica de la Clejani au reacționat imediat cum au aflat că Fulgy a fost prins drogat la volan.
30.05.2021 | 11:23
Cum au reactionat Ionita si Viorica de la Clejani dupa ce Fulgy ar fi fost prins drogat la volan E major
Gestul făcut de Fulgy pentru o fată internată în același spital cu el. Fiul Clejanilor s-ar fi îndrăgostit Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ioniță și Viorica de la Clejani au mers imediat la INML, acolo unde Fulgy a ajuns însoțit de Poliție pentru prelevarea de probe biologice, iar apoi, cu toții au plecat spre casă.

Prima reacție a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani

Conform Cancan, după ce i-au fost prelevate problele biologice, Fulgya mers acasă, însoțit de părinții săi, Ioniță și a Vioricăi de la Clejani.

ADVERTISEMENT

„Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinților mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, ar fi spus, citat de Cancan, Fulgy.

Ioniță de la Clejani, sec când vine vorba de Fulgy

Tatăl lui Fulgy, Ioniță de la Clejani, a decis să fie cât se poate de sec cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu fiul său, refuzând să vrbească despre incidentul în care a fost implicat juniorul familiei.

ADVERTISEMENT

”Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani pentru Antena Stars.

Fulgy neagă că s-ar fi drogat la volan

Chiar dacă ar fi ieșit pozitiv la testarea cu Drugtest, Fulgy susține că testarea lui de la INML va dovedi că nu s-ar fi drogat și că totul ar fi, probabil, o înscenare. ”Nu mă droghez, o sa aflați adevărul”, a spus, pe conturile lui de socializare, Fulgy.

ADVERTISEMENT

Mai mult, promite băiatul Clejanilor, în această seară, pe contul său de Youtube, va discuta despre subiectul drogurilor și despre momentul în care a fost prins de Poliție pentru că ar fi consumat substanțe interzise.

Fulgy e categoric: ”Nu risc pușcărie”

Conform legii, dacă o persoană urcă sub influența drogurilor la volan, riscă închisoare de la unu la cinci ani, sau amendă. Cu toate acestea, explică Fulgy, el nu va păți nimic.

ADVERTISEMENT
Fulgy
Fulgy e convins ca va scapa fara inchisoare dupa ce ar fi fost prins drogat la volan Sursa foto: Facebook

”Nu risc nicio pușcărie, nu am dosar penal, încetați să mai îmi speriați familia”, a notat Fulgy pe contul său de socializare în urmă cu puțin timp, după ce s-ar fi întors de la INML.

Fulgy, oprit noaptea și testat de droguri

Sâmbătă spre duminică, în miez de noapte, Fulgy a fost oprit de un echipaj de poliție și testat cu Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost dus la INML.

La ieșirea de la INML, Fulgy a făcut o serie de declarații bizare, explicând că el știe totul despre droguri, că ar fi fost, timp de o lună, la o clinică de dexintoxicare de lux și că vrea să emigreze din România.

”Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. (…) Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? (…) Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. (…) Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut”, a spus Fulgy într-o filmare pe care a postat-o pe conturile sale de socializare.

Margherita și Fulgy, aceleași probleme, un an distanță

Margherita, sora lui Fulgy, era, anul trecut, la sfârșitl lunii mai, în mijlocul unui scandal colosal după ce a provocat un accident de circulație.

La acea vreme, Margherita de la Clejani a fost acuzată că ar fi provocat accidentul sub influența unor substanțe interzise, motiv pentru care, de altfel, a și fost dusă la INML.

Acum, Fulgy a fost oprit de un echipaj de Poliție, testat pentru droguri și dus la INML, singura diferență fiind legată de felul în care a fost prins de oamenii legii, el nefiind implicat într-un accident rutier.

ADVERTISEMENT