Sport

Cum au reacționat jucătorii lui FC U Craiova 1948 când au aflat că se rejoacă meciul cu Sepsi: „Suntem la antrenament”

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 nu au fost surprinși de decizia Comisiei de Recurs. Băieții lui Nicoli Napoli erau la antrenament când au primit vestea. Cum au sărbătorit.
09.03.2023 | 17:30
Cum au reactionat jucatorii lui FC U Craiova 1948 cand au aflat ca se rejoaca meciul cu Sepsi Suntem la antrenament
1 punct e diferența în clasament între Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948 înainte de meciul direct. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Comisia de Recurs a dat decizia, iar meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948 se va rejuca, spre bucuria jucătorilor lui Adrian Mititelu și a conducerii clubului.

Marcel Pușcaș nu vede decizia ca pe o victorie: „Au aplaudat doi-trei și și-a văzut de antrenament”

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, se așteapta la acest verdict, iar jucătorii nu au fost luați prin surprindere: „Nu e o victorie, e o normalitate. Am spus-o și eu, și patronul, și opinia publică. Suntem la antrenament, au aflat acum (n.r.- jucătorii). Au aplaudat doi-trei și și-au văzut de antrenament”.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor îi aduce cu picioarele pe pământ pe jucători, pe care îi așteaptă un meci capital cu Hermannstadt: „Urmează un meci foarte greu la Sibiu, duminică, cu o echipă foarte bună. Probabil joia viitoare se va rejuca. Dar deocamdată nu ne gândim, meciul cu Hermannstadt e important”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

În cazul în care Sepsi Sfântu Gheorghe pierde în deplasare cu FCSB și FC U Craiova 1948 va reuși să câștige cu Hermannastadt, oltenii trec pe locul șase în SuperLiga și se califică automat în play-off.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948, comunicat oficial după decizia Comisiei de Recurs

FC U Craiova 1948 a făcut și un anunț oficial pe pagina oficială de Facebook a clubului, în urma acestei decizii: „În urma deciziei Comisiei de Recurs, meciul cu Sepsi OSK, de la Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei cu numărul 23, se va rejuca! Meciul se va relua din primul minut. Data și ora disputării partidei vor fi stabilite ulterior”.

Marcel Pușcaș nu este însă convins dacă sancțiunea rămâne valabilă pentru meciul cu Sepsi: „La ultimul meci, a fost pentru prima dată în patru ani când nu am auzit scandări anti-conducere. Sper să o ținem tot așa, să ne împăcăm, să fie pace între noi. E o altă întrebare. Noi avem suspendare pentru suporteri. Ce ne facem dacă vor veni o mie – două mii de suporteri din toată țara? Ce ne facem?

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș așteaptă motivarea deciziei: „Sunt foarte curios”

Să vedem motivarea, noi am fost penalizați în primă instanță de trei ori. Sunt foarte curios de motivare. E normal să se rejoace, au mai fost precedente în Franța și Germania, pe care le-am prezentat ca apărare, unde s-au rejucat meciurile. Arbitrul i-a întrebat pe jucători dacă mai pot continua. Au spus că nu și i-a trimis la cabină, iar meciul s-a rejucat. Este normal să se rejoace, de aia e sport

Prima decizie era anormală. Singura decizie pe care o poți lua în această situație e să depistezi pe cei care scandează, îi legitimezi, le dai o sută de ani de interdicție pe stadioane, 45 de mii de euro amendă de fiecare și în acest fel depopulezi tribunele de factorii perturbatori. Nu sunt toti de vina. Sunt 50, nu scandează întotdeauna o mie”, a mai spus președintele lui FC U Craiova 1948, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

În cazul în care diferența de puncte dintre cele două echipe se păstrează și după ultima etapă a sezonului regulat, ultima echipă calificată în play-off va fi decisă în meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, de joi, 16 martie.

ADVERTISEMENT