Sport

Cum au reacţionat Guardiola şi Klopp după Manchester City – Liverpool 2-2: “A fost imposibil” / “Ca un meci de box”

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au reacţionat după Manchester City - Liverpool 2-2, meci care lasă deschisă lupta la titlul de campioană, între cele două echipe.
10.04.2022 | 21:54
Cum au reactionat Guardiola si Klopp dupa Manchester City  Liverpool 22 A fost imposibil  Ca un meci de box
Ce au spus Jurgen Klopp şi Pep Guardiola după Manchester City - Liverpool 2-2 (sursă foto: EPA-EFE/ANDREW YATES)
ADVERTISEMENT

Manchester City a ratat o oportunitate mare de a se desprinde de Liverpool, după 2-2 pe “Etihad”, astfel că sunt şanse foarte mari ca lupta la titlu să rămână deschisă până în ultima etapă a sezonului. La final, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au analizat derby-ul etapei a 32-a din Premier League.

Reacţia lui Pep Guardiola după Manchester City – Liverpool 2-2

“Împotriva acestei echipe a fost aproape imposibil. Trebuie să joci astfel de meciuri. Suntem pe primul loc, aşa că simt că am pierdut o oportunitate uriaşă să ne distanţăm, dar mai sunt meciuri de jucat. Pentru astfel de partide devii manager.

ADVERTISEMENT

Meciul acesta a făcut o bună publicitate pentru Premier League. Ambele echipe au tras pentru victorie. Este o plăcere s-o urmăreşti pe Liverpool. Sunt mândru de echipa mea.

Mai avem şapte meciuri şi trebuie să le câştigăm pe toate. Vor fi partide în deplasare destul de grele. Îmi doresc foarte mult să câştig din nou titlul. Nimic nu este gata, la fel aş fi spus dacă am fi câştigat sau am fi pierdut.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă Jurgen mă respectă, dar eu îi port un imens respect. M-a făcut un antrenor mai bun, în Germania, dar şi aici. Echipele lui sunt mereu agresive, dornice să marcheze. Încerc să-l imit. Am numărul lui, dar nu-l voi suna. Este un respect la mijloc şi el o ştie. Sâmbăta viitoare (n.r. în semifinala Cupei Angliei) vreau să-l înving”, a spus Pep Guardiola

Reacţia lui Jurgen Klopp după Manchester City – Liverpool 2-2

“A fost ca un meci de box. Dacă laşi braţele jos pentru o secundă, primeşti o lovitură puternică şi începi să tremuri. Ce meci! A fost o nebunie. Putem trăi cu acest rezultat. Intensitatea jocului a fost nebună.

ADVERTISEMENT

Mi-au plăcut destul de multe lucruri. Am început repriza a doua mult mai bine. Ne-am grăbit de câteva ori pe fază defensivă, iar ei ne-au pus sub presiune. Puteam să ne apărăm mai bine. Meciul a fost mult mai intens după pauză.

E un egal echitabil. Am vrut ca ei să vadă că băieţii mei sunt la fel de buni. Mai sunt şapte meciuri şi e clar că nu ne vom opri din urmărire.

ADVERTISEMENT

Acum trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Benfica şi apoi să-i întâlnim din nou (n.r. Liverpool şi Manchester City se vor duela pe 16 aprilie în semifinalele Cupei Angliei), apoi vom vedea cine are cel mai bun finiş”, a declarat Jurgen Klopp.


  • (P) Cota WINBET pentru Manchester United – Norwich: 2,35 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT