Life

Cum au reacționat românii după ce au aflat că un copil vrea să recicleze ambalaje pe timpul vacanței. Tatăl său a făcut anunțul. “Oferă-i o copilărie liniștită, nu să muncească în locul tău”

Anunțul unui copil din Cluj a pus internetul pe jar. Românii, indignați de faptul că micuțul vrea să recicleze ambalaje în vacanța de vară.
03.07.2024 | 13:06
Cum au reactionat romanii dupa ce au aflat ca un copil vrea sa recicleze ambalaje pe timpul vacantei Tatal sau a facut anuntul Oferai o copilarie linistita nu sa munceasca in locul tau
Anunțul unui copil dornic să recicleze ambalaje a stârnit furia internetului. Sursa foto: Pexels, Facebook
ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, reciclarea a devenit populară în rândul românilor. Aproape în fiecare zi, românii stau la coadă la aparatele de reciclat pentru a-și recupera garanția de 50 de bani. Unii chiar se oferă să recicleze în locul celor care nu vor sau nu pot.

Anunțul unui copil dornic să recicleze ambalaje a stârnit furia internetului

De mai bine de jumătate de an, românii plătesc pentru fiecare PET, sticlă sau doză de aluminiu 50 de bani în plus. Banii se pot recupera doar dacă ambalajele sunt păstrate și duse la aparatele de reciclare.

ADVERTISEMENT

Deși multe persoane au ales să recicleze pentru a-și primi banii înapoi, există și excepții. Și anume, acei români care preferă să arunce sticlele. Recurg la asta fie pentru că nu au drum la aparatele de reciclat, fie pentru că le ocupă mult spațiu.

Cei care nu sunt neapărat adepții reciclării au la dispoziție o nouă metodă de a se scăpa de ambalaje. Există persoane care să oferă să recicleze în locul lor, venind după ambalaje direct la adresă.

ADVERTISEMENT

Recent, un astfel de anunț al unui copil dornic să recicleze ambalaje a stârnit furia internetului. Micuțul a postat un mesaj pe un grup din Cluj Napoca în care i-a anunțat pe toți că este dispus să preia ambalaje din diverse locații.

”Mă numesc David. Pe perioada vacanței vreau să reciclez ambalaje, PET-uri, sticle, doze. Dacă sunt restaurante, terase sau persoane care nu au timp pentru așa ceva și doresc să mi le doneze mie, pot veni după ele. Mă ajută tata cu transportul.”, a scris acesta pe grupul Cluj-Napoca, potrivit ziare.com

ADVERTISEMENT

Românii l-au ”linșat” pe tatăl micuțului, acuzându-l că nu-i oferă o copilărie fericită

Cei care au văzut mesajul au reacționat imediat. Românii nu au fost deloc de acord cu anunțul copilului și au fost de părere că micuțul este exploatat de către tatăl său.

Internauții l-au ”atacat” imediat pe tatăl copilului. Aceștia sunt de părere că, în loc să-l pună pe cel mic la muncă, mai bine i-ar oferi o copilărie frumoasă.

ADVERTISEMENT

”Spune-i lui tată-tău că asta e ideea lui, să le lase dracului de reciclări și să-ți ofere o copilărie.”sau ”Oferă-i copilului o copilărie liniștită jucându-se cu copii de vârsta lui, nu să muncească în locul tău! Baftă! sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

Desigur, părerile au fost împărțite. Au existat și internauți care au susținut inițiativa micuțului și l-au felicitat. Mulți cred că, de fapt, micuțul vrea să facă ceva util și, în acest fel, îi scapă și pe alții de plastic și de drumuri în plus.

ADVERTISEMENT
Tags:
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”