Toate reacţiile după ratarea calificării. Ce i-au spus colegii lui Moruţan. “Eu garantez pentru ei!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
27/03/2018, 21:24
Toate reacţiile după ratarea calificării. Ce i-au spus colegii lui Moruţan. “Eu garantez pentru ei!”

România U19 a fost învinsă de Ucraina, scor 1-2, cu un gol înscris pe finalul partidei de pe stadionul “Ilie Oană”. “Tricolorii” au deschis scorul în minutul 77, dar adversarii au revenit pe final şi au reuşit să-i elimine pe români din drumul spre EURO 2018 – vezi aici detalii.

Tricolorii de la echipa naţională a României U19 au încheiat partida cu Ucraina cu doi oameni mai puţini pe teren, în urma eliminărilor lui Olimpiu Moruţan şi Neciu. 

Ce s-a întâmplat după meciul România U19 – Ucraina U19

“Vă promit eu că o să vedeţi jucătorii de la această echipă pe stadioanele mari din Europa.  Ce se întâmplă în vestiar va rămâne acolo. Nu i-am reproşat nimic lui Olimpiu. El este fratele nostru. A înscris şi meciurile trecute şi nu avem de ce să ne luăm de el acum. Olimpiu este fratele nostru şi o să îi meargă bine pe viitor. Nu se termină lumea cu acest rezultat. Ramos a ratat penalty în semifinala Ligii Campionilor. Eu garantez pentru colegii mei că vor ajunge la echipa mare a României”, a spus Constantin Dima.

“Trebuie să mergem mai departe. Trebuie să stăm cu capul sus şi să muncim zi de zi la echipele de club pentru a ne îmbunătăţi jocul. Sunt mândru de colegii mei şi de ce am reuşit să facem până acum. Am fost un grup unit, ne-am străduit să ajungem până aici. Ne cerem scuze în faţa fanilor şi oamenilor care ne-au susţinut în seara asta. Moruţan şi-a dorit foarte mult victoria. L-am simţit şi înainte de meci, venea la noi şi ne încuraja. S-a bucurat prea mult pentru gol. Trebuie să rămânem cu capul sus, să muncim zi de zi”, a spus Vlad Dragomir.

Închide ×