Life

Cum au reușit două tinere să dea lovitura în domeniul imobiliar. Câștigă peste 90.000 de euro, fără să depună prea mult efort

Cum au descoperit rețeta succesului două surori. Totul a început când aveau 20 de ani, iar acum, afacerea lor are un profit uriaș.
20.06.2024 | 14:12
Cum au reusit doua tinere sa dea lovitura in domeniul imobiliar Castiga peste 90000 de euro fara sa depuna prea mult efort
Cum au reușit două surori să transforme niște case vechi într-o afacere de succes. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O vorbă veche spune: ”Nu riști, nu câștigi”. Se pare că după ea s-au orientat și două tinere care au dat lovitura fix când se așteptau cel mai puțin. Fără să aibă mari așteptări, cele două s-au trezit bogate peste noapte.

Cum au reușit două surori să transforme niște case vechi într-o afacere de succes

Două surori din Bristol pot spune că s-au născut sub o stea norocoasă. Pe numele lor Ruth și Becky Shipley au dat lovitura în domeniul imobiliar. Deși nu au avut nicio informație despre acest domeniu, sclipirea de moment a fost talismanul lor norocos.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când aveau 20 de ani, cele două surori au primit o sumă importantă de bani de la un prieten. Poate că alți adolescenți ar fi ales să cheltuiască banii pe diverse mofturi. Pentru Ruth și Becky, asta nu a fost o opțiune.

Cu banii primiți, surorile au decis să cumpere două case în orașul lor natal. Casele aveau un grad avansat de deteriorare, dar asta nu le-a împiedicat pe tinere să facă achiziția.

ADVERTISEMENT

După ce au cumpărat casele, Ruth și Becky și-au dat seama că au nevoie de mai multe informații în domeniul imobiliar. Așa se face că, la un moment dat, cele două s-au înscris la un curs în Londra.

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru Ruth și Becky, mai ales că erau singurele femei din sală. Faptul că au fost înconjurate permanent de bărbați nu le-a speriat pe tinere. Din contră, asta le-a ajutat să își dorească să devină foarte bune în domeniul imobiliar.

ADVERTISEMENT

Cele două surori din Bristol câștigă de două ori mai mult decât britanicii de rând

După ce și-au dat seama cum funcționează lucrurile în acest domeniu, tinerele au trecut la treabă. Au renovat cele două case, iar investițiile au fost destul de mari. O casă le-a costat 150.000 de lire sterline, iar cea de-a doua a avut nevoie de investiții de 160.000 de dolari.

Casele au renovate cu multă atenție, iar tinerele au observat imediat potențialul locuințelor. Fără să stea prea mult pe gânduri, cele două au dat casele în chirie, iar profitul a început să se resimtă.

ADVERTISEMENT

Ruth și Becky au căpătat imediat gustul afacerilor imobiliare, așa că tot profitul l-au reinvestit în alte case. Achiziția de locuințe a continuat, iar în prezent, surorile din Bristol au un portofoliu impresionant de imobile. Valoarea lor se ridică la peste 2 milioane de lire sterline.

Afacerea lor merge de minune și au profit anual de peste 90.000 de euro, fără să depună prea mult efort. Chiar ele au recunoscut că venitul lor pasiv este aproape dublu față de cât câștigă o persoană în Marea Britanie.

Deși au succes, surorile Shipley nu au de gând să se plafoneze. Planul lor este ca fiecare dintre ele să dețină, până în 2030, 10 case. Momentan, o casă din portofoliul celor două surori se ridică la prețul de 283.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Desert răcoritor făcut acasă. Parfait delicios de înghețată
Desert răcoritor făcut acasă. Parfait delicios de înghețată
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat...
Tentativa de asasinare asupra lui Donald Trump marchează debutul unui nou capitol întunecat și periculos pentru politica americană | Analiză BBC
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”