Life

Cum au reușit să treacă peste problemele de cuplu Grațiela și Andrei Duban. „Noi ne dorim foarte tare să ne certăm”

Grațiela și Andrei Duban sunt împreună de 12 ani, dar au reușit să treacă peste probleme de cuplu. Prezentatoareade la Kanal D susține că respectul și comunicarea sunt importante.
17.04.2022 | 17:16
Cum au reusit sa treaca peste problemele de cuplu Gratiela si Andrei Duban Noi ne dorim foarte tare sa ne certam
Grațiela și Andrei Duban sunt împreună de peste 12 ani. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D, Grațiela Duban explică despre modul în care reușește să treacă peste neînțelegerile pe care le-a avut cu soțul ei, Andrei Duban, de-a lungul căsniciei. Spune că respectul și comunicarea sunt foarte importante în orice cuplu.

Grațiela și Andrei Duban, secretele căsniciei de 12 ani

Căsnicia lor este de peste 12 ani și au împreună un băiețel pe nume Armin. Ca în orice mariaj, între Grațiela și Andrei Duban mai apar conflicte, însă întotdeauna cei doi reușesc să le aplaneze.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la postul Kanal D a dezvăluit că nu are un secret anume pentru rezolvarea problemelor, însă este de părere că respectul și comunicarea sunt două principii extrem de importante în orice mariaj.

„Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit.

ADVERTISEMENT

Că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi”, a declarat Grațiela Duban pentru WOWbiz.ro.

Andrei Duban:”E dulce e împăcarea”

Pe de altă parte, actorul Andrei Duban ar vrea să se certe mai des cu soția sa, pentru că împăcarea este așa cum se spune în popor, dulce.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important este că noi ne dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea”, a spus Andrei Duban.

Cei doi soți sunt angajați în foarte multe proiecte, dar cu toate acestea, ei sunt atenți unul cu altul și mai ales se susțin reciproc. Andrei Duban o iubește enorm pe Grațiela și este foarte mândru de ea.

ADVERTISEMENT

Acum, soția lui prezintă emisiunea „Se strigă darul” la Kanal D alături de Mihai Mitoșeru, după ce Andreea Mantea a decis să se retragă din această producție.

ADVERTISEMENT