Sport

Cum sărbătoresc Crăciunul starurile din fotbalul mondial. Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte! Urare obscenă a suedezului. Foto

Superstarurile din fotbalul mondial și-au făcut timp pentru sărbătoarea Crăciunului. Deși în Europa se joacă la foc automat și în această perioadă a anului, vedete ca Ronaldo sau Neymar și-au făcut timp pentru familie.
25.12.2021 | 14:30
Cum sarbatoresc Craciunul starurile din fotbalul mondial Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte Urare obscena a suedezului Foto
ADVERTISEMENT
25-12-2021
14:41

Zlatan Ibrahimovic, urare obscenă de Crăciun

Zlatan Ibrahimovic a avut un mod inedit de a le ura urmăritorilor „Crăciun fericit”. Suedezul a postat o fotografie cu o lumânare în formă de mână, care are ridicat doar degetul din mijloc. Atacantul lui Milan nu a scris corect nici măcar cuvântul „Crăciun” în limba engleză, el optând pentru „Chriztmaz”, în loc de „Christmas”.

25-12-2021
12:30

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au făcut spectacol pe ringul de dans

Lionel Messi petrece și el sărbătorie în familie, acasă, în Argentina, la Rosario, iar de Crăciun a fost surprins într-o ipostază inedită. Antonela Roccuzzo, soția septuplului Balon de Aur, a postat un clip Instagram, care s-a viralizat imediat.

În videoclip, Messi dansează alături de soție, ipostază în care nu este văzut prea des, ultima fiind chiar la nunta celebrului cuplu argentinian.

Manchester United are meci în etapa de Boxing Day, printre puținele care n-au fost amânate din cauza COVID-19. Partida e programată pe 27 decembrie, de la ora 22:00, dar superstarul echipei n-a ratat Crăciunul în familie.

În Ajun, Cristiano Ronaldo le-a arătat urmăritorilor săi de pe social media cum sărbătorește Nașterea Domnului. Toate rudele cvintuplului Balon de Aur au fost în Anglia pentru petrecere, Cristiano, Georgina Rodriguez și cei patru copii ieșind cel mai mult în evidență.

ADVERTISEMENT

Cum s-a sărbătorit Crăciunul în fotbalul mondial. Cristiano Ronaldo, în pijama roșie

Aceștia s-au îmbrăcat în pijamale roșii, după cum poate fi văzut și în fotografia postată de CR7, care a fost însoțită de mesajul „Vă doresc din toată inima sărbători fericite!”. În zece ore, postarea de pe Instagram a strâns peste 10 milioane de aprecieri din partea fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Înainte să primească vizita familiei, Cristiano Ronaldo a făcut un gest superb pentru copiii cu problemele de sănătate de la un spital din Manchester. Lusitanul și colegii de la United au mers personal să le înmâneze cadouri, o tradiție pe care clubul de pe Old Trafford o respectă an de an, încă din perioada primei aventuri a lui Cristiano la Man United (2003-2009).

ADVERTISEMENT

Alte două staruri de la Manchester United au avut parte de un Crăciun Special. E vorba despre Bruno Fernandes și David de Gea, doi dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Rangnick în acest sezon.

Dacă portughezul a postat o fotografie lângă brad, alături de soție și de copii, portarul iberic a ținut să se mândrească cu fiica sa, care sărbătorește primul ei Crăciun.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bruno Fernandes (@brunofernandes.10)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David De Gea (@d_degeaofficial)

Neymar, nedezlipit de familie

Neymar încă se recuperează după accidentarea suferită în meciul cu St. Etienne. Superstarul brazilian așteaptă să vadă dacă va fi apt de joc pentru turul cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League, din luna februarie a anului viitor.

Până atunci, brazilianul se bucură din plin de Crăciun. Fotbalistul lui PSG a petrecut alături de familie, el postând pe Instagram o fotografie în care apare lângă brad alături de părinți și soră. „Crăciun fericit!”, a fost mesajul lui Neymar.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NJ ?? (@neymarjr)

Mauro Icardi, mesaj emoționant de Crăciun: „Ei sunt cadoul meu”

Problemele din paradisul familiei Icardi au dispărut. Mauro și Wanda par să se înțeleagă de minune, iar și acest Crăciun i-a prins împreună. Atacantul argentinian, care a marcat un gol în ultimul meci al anului pentru PSG, în remiza cu Lorient, scor 1-1, s-a lăudat pe rețelele de socializare cu familia sa numeroasă.

„Crăciun fericit! Ei sunt cel mai bun cadou al meu! Crăciun fericit, tuturor!”, a scris Mauro Icardi, lângă fotografia în care apar Wanda și cei cinci copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Wanda nara (@wanda_nara)

Crăciunul, mai important decât Balonul de Aur

Robert Lewandowski pare să fi trecut peste dezamăgirea pierderii Balonului de Aur. Polonezul a ieșit pe locul 2 în ancheta France Football, o clasare care a stârnit multe controverse și nemulțumiri la nivel mondial.

Deși a fost învins de Messi în această luptă, Lewa se bucură din plin de Crăciun, despre care spune că „Este cel mai frumos moment al anului”. Acesta a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de golgheterul lui Bayern Munchen, în care apare alături de soția Anna Lewandowska.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Lewandowski (@_rl9)

Jose Mourinho nu traversează cea mai bună perioadă a sa ca antrenor, după experiența Tottenham și după startul greoi pe banca Romei, dar Crăciunul rămâne special și pentru „The Special One”. În Ajun, lusitanul a postat o fotografie lângă brad, alături de fiul său, Jose Mario, cu mesajul „Crăciun fericit!”, urat în trei limbi: engleză, italiană și portugheză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jose Mourinho (@josemourinho)

Crăciunul rămâne cea mai importantă sărbătoare a anului și pentru Erling Haaland. Probabil cel mai curtat fotbalist al momentului, atacantul norvegian al Borussiei Dortmund s-a fotografiat lângă brad, alături de cele două surori gemene ale sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Dintre cele cinci mari campionate ale Europei, doar Premier League și LaLiga nu au luat pauză și au programat etape atât în preajma Crăciunului, cât și a Revelionului. În schimb, în Italia, Germania și Franța, meciurile se iau la finalul primei săptămâni din ianuarie.

ADVERTISEMENT